Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Ersun Yanal ses kaydı (Ersun Yanal'ın ses kaydı) Mahkemeden Ersun Yanal kararı (ses kaydı) - Fenerbahçe Haberleri

        Beykoz Sulh Ceza Mahkemesi, Fenerbahçe eski teknik direktörü Ersun Yanal'ın soyunma odasında kayda alındığı iddia edilen şok ses kaydıyla ilgili "ilk" kararını verdi.

        Mahkeme, teknik direktör Ersun Yanal'ın avukatı Murat Teber'in yaptığı başvuruyu haklı bularak ses kaydının özel hayatı ve kişilik haklarına ihlal edici bularak bu konuyla ilgili haberlere erişimin engellenmesine karar verdi. Mahkemenin kararında yapılan haberlerle ilgili "saldırı niteliğinde" ve "gerçek dışı" vurgusu yapması dikkat çekti. Teknik direktör Ersun Yanal Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra kendisiyle ilgili yayınlar ve ortaya atılan iddialarla ilglili başlattığı hukuk mücadelesinini ilkinden zaferle ayrılmış oldu.

        Mahkeme, Av. Murat Tamer'in yaptığı başvuruyla ilgili, "Dosya ve sunulan evrakların bir bütünü ile incelenmesi sonucunda; dilekçede bahsedilen yayın içeriklerinin, talepte bulunan kişinin haklarının, ihlal edici nitelikte olduğu, asılsız ve gerçek dışı bilgilerin yazılı ve görsel medya aracılığı ile çok geniş kitlelere ulaşması ve devamında telafisi imkansız zararlara sebebiyet verdiği anlaşılmayla, yayın içeriği içeriğinin engellenmesine, ilgili talebin kabulüne karar vererek, Ersun Yanal'ın kişilik haklarına saldırı niteliğinde yayınların yapıldığı ilgili haberlerin engellenmesine karar verilmiştir" şeklinde bir karara imza attı.

        (Sporx)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ