Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe, Fenerbahçe selfie, Fenerbahçe Süper Kupa selfie - Fenerbahçe Haberleri

        Süper Kupa’yı müzesine götüren Fenerbahçe’de Başkan Aziz Yıldırım’ın keyfine diyecek yok! Maçı cezası nedeniyle otelde izleyen Yıldırım, karşılaşma boyunca oldukça sakin kaldı. Oynanan futboldan keyif alan başkan bol pozisyon ve üstün oyun karşısında gol gelmemesine ise üzüldü. Penaltılarda ise bir hayli heyecanlanan başkan, kupanın gelmesiyle keyif purosunu yaktı. Yıldırım, daha sonra havalimanına geçti. Takımla uçağa binen Aziz Yıldırım, burada da oldukça keyifli tavırlar sergiledi.

        Başkan Aziz Yıldırım, önce İsmail Kartal’la uzun süre sohbet etti. Takımın çok iyi oynadığını ifade eden Yıldırım, “Bu sezon 4. yıldızı takacağız. Bu performans hiç düşmemeli tersine artmalı. Çocuklar iyi çalışsın” dedi ve İsmail Kartal’ı da tebrik etti. Daha sonra uçağın arka bölümüne geçen Yıldırım, futbolcuların yanına giderek onları tebrik etti. Futbolcular ise başkana teşekkür ederek, “Haydi başkan bir kupalı selfie çekelim” talebinde bulundu. Yıldırım futbolcuları kırmadı ve 10 bin metrede kupa ile hatıra fotoğrafı çekildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ