Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Manchester United, Manchester United, transfer, Manchester United di maria - Futbol Haberleri

        İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United, Real Madrid'in Arjantinli yıldızı Angel Di Maria'yı kadrosuna kattığını resmen açıkladı.

        İngiliz devine 59.7 milyon pound'a transfer olan ve Premier Lig tarihinin en pahalı oyuncusu ünvanını kazanan Arjantinli futbolcu, MANU ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

        Futbol hayatına Rosario Central'de başlayan 26 yaşındaki kanat oyuncusu 2007 yılında Benfica'ya transfer olmuş, 2010'da ise Real Madrid'in yolunu tutarak büyük bir sıçrama yapmıştı.

        Arjantinli futbolcu imzanın ardından resmi siteye yaptığı açıklamada, "Manchester United'a transfer olduğum için çok mutluyum. İspanya'da çok güzel zamanlar yaşadım ve birçok takım benimle ilgileniyordu. Ama United Real Madrid'den ayrılmamı sağlayabilecek tek kulüptü" dedi.

        Manchester United Teknik Direktörü Louis van Gaal hakkında konuşan Di Maria, "Van Gaal başarılarını kanıtlamış fantastik bir antrenör. Vizyonu ve kararlılığı beni etkiledi. Başlamak için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.

        Hollandalı teknik adam ise imzanın ardından, "Angel dünya standarlarında bir orta saha oyuncusu ama daha da önemlisi takım oyuncusu. Onun yeteneklerinden şüphe edilemez" şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ