Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş mete vardar arsenal açıklama, mete vardar beşiktaş, mete vardar arsenal'dan daha hazırız - Futbol Haberleri

        Beşiktaş A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Vardar, rakipleriyle UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarın oynayacakları karşılaşmada yine takım oyununa güvendiklerini belirterek, "Arsenal'dan aşağı kalır tarafımız yok. Hatta takım oyununu daha iyi sergiliyoruz. Bunu ilk maçta gösterdik. Daha hazır bir görüntü verdik" dedi.

        Yeni sezon hazırlıkları kapsamındaki hazırlık maçlarının yanı sıra UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Hollanda'nın Feyenoord ekibiyle oynadıkları iki mücadelenin, bu sezon için iyi işler ortaya koyacaklarının göstergesi olduğunu vurgulayan Mete Vardar, şöyle devam etti:

        "Arsenal maçına çok iyi hazırlanıyoruz. Herkes bunun bilincinde. Çok önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan gidemeyerek işi yarım bıraktık. Yarım bıraktığımız bu işi tamamlayacağız. Gruplara doğrudan katılmayı hak etmiştik. Bazı nedenlerden dolayı bu hedefin uzağında kalmıştık. Arsenal karşısında ilk maçtaki gibi oynayıp kazanmak istiyoruz."

        "DEPLASMAN HAVASINI HİSSETMEYECEĞİZ"

        Vardar, Arsenal karşısında üç binden fazla Beşiktaşlı taraftarın desteğini arkasına alacaklarını bu şekilde deplasman havasını yaşamayacaklarını dile getirdi.

        İngiliz temsilcisinin 16 yıldır Şampiyonlar Ligi'nde yer aldığını hatırlatan siyah-beyazlı kulübün yöneticisi, "Şampiyonlar Ligi gruplarına her zaman katılan ekol bir takım. Biz de önemli bir takımız. İlk maçta daha fazla pozisyon bularak kalitemizi gösterdik. Statta üç binden fazla Beşiktaş seyircisi olacak. Onların coşkulu tezahüratlarıyla beraber çok fazla deplasman havasını hissetmeyeceğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

        Karşılaşmada oyuncuların tüm güçlerini ortaya koyacağını kaydeden Mete Vardar, "22 kişilik kadroyla gideceğiz. Sahaya çıkacak tüm oyuncular gerekli özveriyi ortaya koyacaktır. Demba Ba da bunlardan biri olacak. İnşallah bu maçta daha fazla katkısı olur. Sonuçta futbol bireysel oynanmıyor. Takım halinde başarı elde ediliyor" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ