Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş ABD Açık Tenis Turnuvası, grand slam tenis turnuvası, Maria Sharapova, Caroline Wozniacki, Novak Djokovic, Andy Murray, - Beşiktaş Haberleri

        Sezonun son "grand slam" tenis turnuvası ABD Açık'ın ilk gününde, favori isimler tur atladı.ABD'nin New York kentinde düzenlenen ve 9 Eylül'e kadar devam edecek turnuvanın ilk gün maçları tamamlandı.

        Tek erkeklerde 1 numaralı seribaşı Novak Djokovic, 3 numaralı seribaşı Stanislas Wawrinka ve 5 numaralı seribaşı Milos Raonic, rakiplerini 3-0 ile geçerek 2. tur biletini aldı.

        İlk "grand slam" şampiyonluğunu 2012'de burada kazanan 8 numaralı seribaşı Andy Murray, Robin Haase'yi, 9 numaralı seribaşı Jo-Wilfried Tsonga ise Juan Monaco'yu 3-1 yenerek 2. tura çıktı.

        İlk günün en heyecanlı karşılaşması, 19 yaşındaki dünya 60 numarası Nick Kyrgios ile 21 numaralı seribaşı Mikhail Youzhny arasında geçti. Wimbledon'ın 4. turunda Rafael Nadal'ı eleyerek ismini duyuran Kyrgios, 3 saat süren maçı 7-5, 7-6, 2-6 ve 7-6'lık setlerle 3-1 kazanarak 2. turun yolunu tuttu.

        Tek kadınlarda da herhangi bir sürpriz yaşanmadı. Bu sezon yaptığı çıkışla dünya sıralamasının 2. basamağına yerleşen Simona Halep, ilk setini 7-6 kaybettiği maçta, evsahibi ülkeden Danielle Rose Collins'i 2-1 mağlup etti.

        4 numaralı seribaşı Agnieszka Radwanska, 5 numaralı seribaşı Maria Sharapova, 6 numaralı seribaşı Angelique Kerber, 9 numaralı seribaşı Jelena Jankovic ve 10 numaralı seribaşı Caroline Wozniacki de 2. tura adını yazdırdı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ