Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Ersun Yanal istifa sonrası ilk kez konuştu (Ersun Yanal Fenerbahçe'den istifa etti) - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe ile olaylı bir şekilde yollarını ayıran teknik direktör Ersun Yanal önemli açıklamalarda bulundu.

        2

        İşte Telegol programına konuşan Yanal'ın sözleri:
        "İstifa ettiğim gün Aziz Yıldırım ve Mahmut Uslu’nun benimle randevusu vardı. Ben oraya gitseydim, bana istifa ettirmezlerdi. Benim istifa etmem ne demek? Topu başkanın kucağına bırakmam demek."

        3

        "Futbolcu ‘Ersun Yanalı istemedi’ demek ne demek? Futbolcu seni sevmese, seninle ilgisi olmasa, kavgalı olsa sizce ben o takımı şampiyon yapabilir miydim? Futbolcu tabi ki ağlayacak, rahatsız olacak. Ben bugüne kadar sızlanmayan futbolcu görmedim.”

        4

        ‘KAYIT YAPILMASINI BEN İSTEDİM’
        Soyunma odasında kaydedilen konuşmaların basına sızdırılması ile ilgili olarak da konuşan Ersun Yanal, şunları söyledi:
        "Benim sezon başından beri yaptığım bütün toplantılarım, oyuncularımla yaptığım birebir görüşmeler de dahil olmak üzere hepsi kayıt altındadır. Soyunma odası dahil olmak üzere. Kayıt yapılmasını da ben istedim."

        5

        "Oraya gideceğini bilerek yapmadım. Ben hiç bir zaman kötü düşünmem ki. Hatta ben şunu söyledim; ‘Çocuklar bu çok güzel bir belgesel olacak. Şampiyon olunca bunu kullanacaksınız’ dedim.”

        6

        ‘KARTAL İYİ ÇOCUK, EMENİKE SAF BİRİ’
        Teknik direktör Ersun Yanal, İsmail Kartal ile ilgili olarak da “İsmail Kartal iyi çocuktur. Çok eskiden beri tanırım onu. Hatta antrenörlüğünü de yaptım. Onun kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. İşi çok zor ama inşallah başarılı olur" dedi.

        7

        Yanal, arasında sorun yaşadığı iddia edilen Emenike için ise şu ifadeleri kullandı:
        "İstifa ettiğim gün Emenike’nin sosyal medyada paylaştığı fotoğrafı görmedim. Emenike öyle bir çocuk değil. Çok saf, temiz bir çocuk. Benim ayrılmamla Emenike mutlu olmuş gibi bir algı yarattılar. Yoksa Emenike bunu yapacak biri değil."

        8

        "İSTEYEN BAHANE BULUR"
        "Sorun çıkarmak isteyen bahane bulur. Bayanlara bilet verdim. Aziz Yıldırım'ın açıklamalarını siz de duydunuz. Nerede görmüşler beni. Ben her yerde her meydanla herkesle otururum. Ben gizli saklı oturmuyorm ki herkesle beraber..."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ