Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Kevin Constant hayran bıraktı, Trabzonspor yeni transfer, Gineli yıldız, Trabzonspor - Rostov maçı, TFF , UEFA'ya isimleri bildirildi, - Trabzonspor Haberleri

        Rostov karşısında gelen 2-0’lık galibiyet Trabzon camiasında yüzleri güldürdü. Ama bu galibiyette golleri atan Medjanin ve Cardozo’nun yanı sıra gizli kahraman olarak Kevin Constant ön plana çıktı. Gineli oyuncunun bu maçta oynayabilmesinin ardında ise ilginç detaylar yatıyor.

        Trabzon’daki yabancı oyuncu sayısı nedeniyle Gineli oyuncunun lisansı çıkartılamamış ve ismi UEFA’ya bildirilememişti. Bu durumdan oldukça rahatsız olan Constant, “Ben Trabzon’a oynamaya geldim. Ne yapın edin beni UEFA’da oynatın” diyerek yönetime adeta yalvardı. Halilhodzic’in de Constant ısrarı sonucu, Sol Bamba takımdan gönderildi. Ancak Bamba, Rostov maçına sadece 1 gün kala gönderilmişti.

        TFF ve UEFA ile yazışmalar bu noktadan itibaren hız kazanırken Constant ise UEFA’ya isimleri bildirilmeyen arkadaşlarıyla birlikte umutsuzca çalışmalarını sürdürüyordu. Fakat antrenman bitişinde Constant’a müjdeli haber iletildi: “UEFA’ya isimin verildi.” Bu haberle adeta havalara uçan Gineli yıldız, Rostov maçında ne kadar doğru bir transfer olduğunu bir kez daha kanıtladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ