Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray Hamit Altıntop, Hamit Altıntop sakatlık, galatasaray fenerbahçe süper kupa finali - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray'a Hamit Altıntop'tan kötü haber geldi. Ntvspor'un haberine göre Antrenmanda sol dizine darbe alan tecrübeli futbolcu yaklaşık 2 hafta sahalardan uzak kalacak.

        Geçirdiği sakatlık sonrası tecrübeli isimin tedavisine başlandı. Sol arka adelesinde darbeye bağlı ağrı oluşan Hamit, Fenerbahçe ile oynanacak Süper Kupa maçında kadroda yer almayacak.

        Hamit'in yaşadığı sakatlığın daha önce ameliyat olduğu bölgeden farklı noktada meydana geldiği belirtildi.

        Milli futbolcu geçen sezon belinden ciddi bir sakatlık geçirmiş ve bıçak altına yatmıştı. Hamit, sakatlığından dolayı sezonunun büyük bir bölümünü kaçırmıştı.

        HAZIRLIKLAR SON SÜRAT DEVAM EDİYOR

        Galatasaray Futbol Takımı, ezeli rakibi Fenerbahçe ile 25 Ağustos Pazartesi günü yapacağı TFF Süper Kupa maçının hazırlıklarını sürdürdü.

        Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Cesare Prandelli'nin yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların, pas ve taktik çalışmaları yaptıkları kaydedildi.

        Sarı-kırmızılı ekibin dün yapılan idmanında sol diz arka kısmına darbe alan Hamit Altıntop'ta, sol diz kemik ezilmesi ve sol arka adale zorlanması tespit edildiği duyurulurken, tedavisine başlanan oyuncunun idmanın ilk bölümünde salonda çalıştığı, tedbir amacıyla ikinci bölüme ise dahil edilmediği aktarıldı.

        Öte yandan, sarı-kırmızılı ekibin eski futbolcusu ve sportif direktörü Tomas Ujfalusi'nin tesisleri ziyaret edip, oyuncularla bir araya geldiği ve antrenmanı izlediği belirtildi.

        Galatasaray takımı, yarın gerçekleştireceği antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ