Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Atletico Madrid forması giyen milli oyuncu, Arda Turan,Messi olamam, Ronaldo olamam, İspanya, İspanya dergisi, - Futbol Haberleri

        İspanya'da Atletico Madrid forması giyen milli oyuncumuz Arda Turan, GQ İspanya dergisine özel bir röportaj verdi.

        Yıldız oyuncu özel hayatına dair önemli açıklamalarda bulunurken, kariyeri ile ilgili ayrıntıları paylaştı ve kendisini anlattı.

        İşte Arda'nın sözleri...

        "BAZEN MESAFE KOYMAK GEREKİYOR"

        "İnsanlar Arda'yı dışarıdan sürekli gülen ve cana yakın bir insan olarak görüyor. Ancak ben özel hayatımda zorlu ve inatçı bir insanım. Hayat konusunda bazı korkularım da var. Anın tadını çıkaran insanlardan değilim. Kapalı kapıların ardında, arkadaşlarım ile birlikte eğlenmeyi daha çok seviyorum. Bazı insanlar benim sabahtan akşama kadar güldüğümü düşünüyor, ancak bir şeyleri kaçırıyorlar. Bazen, bazı insanlarla arana mesafe koyman gerekebiliyor."

        "BENİM GİBİ ZEKASI İLE OYNAYAN İNSANLAR..."

        "Hafta sonlarında maçımız olmadığında, başka takımların maçlarını izliyorum, başka liglere bakıyorum, hatta daha alt ligleri de takip ediyorum. Görsel idman, benim gibi zekası ile oynayan insanlar için önemli. Benim ülkemde yorumcular alaycı bir şekilde tekniğimin kötü olmadığını yazıyorlar ve ben de gülüyorum. Eleştiriler beni geliştiriyor, benim fiziksel yeteneğimi geliştiriyor. Sınırlarımı biliyorum. Hiçbir zaman bir Ronaldo ya da Messi olamam, ancak iyi bir takımın parçası olabilirim."

        "GUARDIOLA'NIN BARÇA'SINDA OLMAK İSTERDİM"

        "Atletico Madrid'de, karakterli oyuncularla birlikte formamı terletme şansı buluyorum. Ancak, bir kurgu yaparak başka bir takımda olduğumuzu düşünseydik bir anlığına, Guardiola'nın Barcelona'sında olmak isterdim. Messi'ye pas atmak fena olmazdı."

        "MADRID'DE YAŞLANABİLİRİM"

        "Madrid benim evim. Bazen hayatımın kalanında da burada yaşarım diye düşünüyorum. Burası ile uzun süreli bir ilişki kurmak istiyorum"şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ