Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Emmanuel Emenike, Emmanuel Emenike Fenerbahçe, Emmanuel Emenike açıklamalar - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçeli futbolcular Emmanuel Emenike ve Hasan Ali Kaldırım, düzenlenen etkinlikte taraftarlar için forma imzaladı.

        Akmerkez Alışveriş Merkezi'ndeki Fenerium mağazasının düzenlediği etkinliğe çok sayıda taraftar katıldı. Sarı-lacivertli taraftarlar, mağazadan satın aldıkları ve yanlarında getirdikleri forma ve çeşitli ürünleri futbolculara imzalattırdı.

        Organizasyon öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan futbolculardan Hasan Ali, TFF Süper Kupa'yı son iki sezonda Galatasaray'a kaptırdıklarını, bu sezon bırakmak istemediklerini vurgulayarak, "Bu sene kesinlikle kazanmak istiyoruz. Lige moralli bir şekilde kupayla başlamak istiyoruz. Maçın geliri Soma'ya bağışlanacağı için çok mutluyuz. Böyle bir müsabakada bizim de mücadelemizle Soma'ya ufak da olsa bir yardımda bulunacağız" şeklinde konuştu.

        EMENİKE: "HAZIR GELDİM"

        Emenike ise özellikle son iki hazırlık mücadelesinde ortaya koyduğu başarılı performansın kendisini mutlu ettiğini ifade etti.

        Geçen sezon sarı-lacivertli takımla sezon başı hazırlığı yaşayamadığını anımsatan Nijeryalı futbolcu, performansıyla ilgili şunları kaydetti:

        "Son dönemde gösterdiğim performanstan gerçekten ben de çok memnunum. İki karşılaşmada iyi bir performans ortaya koydum. Dünya Kupası'nı oynadıktan sonra hazır geldim. Takımıma en iyi katkıyı vermek için son derece iyi bir şekilde çalışmalarımı sürdürdüm. Bu dönemde ekstra çalışmalar da yaptım. Bunların da katkısını görüyorum. Geçen yıl daha sonra takıma katılmıştım. Rusya'dan buraya geldim. Belki sezon başında uyum sorunu yaşadım. Fakat bu sezon onu da yaşamadan, hazır bir şekilde başlayarak, iyi bir performans ortaya koyuyorum."

        "İSMAİL KARTAL İLE BÜYÜK BAŞARILARA İNANIYORUM"

        Emenike, Ersun Yanal'ın ardından teknik direktörlük görevine getirilen İsmail Kartal ile büyük başarılara imza atacaklarına inandığını söyledi.

        Kartal'ı, sarı-lacivertli takıma ilk transfer olduğu 2011-2012 sezonundan tanıdığını hatırlatan Nijeryalı oyuncu, "Şu anda bizim teknik direktörümüz. Gerçekten çok iyi bir hoca. Onunla büyük başarılara imza atacağımızı düşünüyorum. Ben onunla çalışmaktan çok mutluyum, onunla gerçekten iyi bir ilişkimiz var. Onun için, taraftarımız için hem de kulübüm için her şeyi yapmaya hazırım" diye konuştu.

        Galatasaray ile yapacakları TFF Süper Kupa maçı öncesi takımın günden güne daha iyi duruma geldiğini anlatan Emenike, "Her gün takımımıza daha çok katkı vermek için gayret gösteriyoruz. Ben bunu çalışırken arkadaşlarımızın gözünden görebiliyorum. Sizler de sahada görüyorsunuzdur. O maçta da en iyisini sahaya koyacağız. Günden güne daha iyi duruma geliyoruz ve kupa maçına kadar çok daha iyi duruma geleceğiz" ifadelerini kullandı.

        Fenerbahçeli futbolcu, ilk kez forma giyeceği kupa mücadelesinde takımı için nasıl bir artı değer yaratacağı sorusuna, "Benim yapacağım sadece elimden gelenin en iyisini ortaya koymaktır. Kişiler hiçbir şekilde önemli değil. Burada takımın başarısı önemli. Sadece benim yapacaklarımla da bitmiyor bu iş. Tüm takım arkadaşlarımın ne yapacağı bu sonucu ortaya koyacak. Ben en iyisini yapmaya çalışacağım. Takım arkadaşlarımla birlikte güzel bir mücadele ortaya koyarak kazanmak istiyoruz" cevabını verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ