Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe İsmail Kartal, İsmail Kartal'ın taktiği, teknik direktör İsmail Kartal - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR / Ahmet Selim KUL

        Teknik direktör İsmail Kartal, kamuoyunda çok konuşulan “Aykut Kocaman’ın oyun anlayışıyla mı oynayacak yoksa Ersun Yanal’ın mı?” sorusuna son noktayı koydu. Kartal, “17-18 yıldır antrenörlük yapıyorum. Birçok antrenörle çalıştım. Dünyaca ünlü birçok antrenörün de sistemlerini inceledim ve kendimce bir model geliştirdim. Bu model için İtalyan, Alman veya herhangi bir model ismi söylemek olmaz. Bu benim kendi oluşturduğum bir model” sözlerini sarfetti.

        ‘F.BAHÇE’NİN TEK TAKTİĞİ OLMAZ’

        Kartal sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu modeli antrenmanlarda ve toplantılarda oyuncularıma aktarmaya çalışıyorum. Onların bu sisteme alışması için elimden geleni yapıyorum. Henüz bazı şeyleri tam oturtamadık. Eksiklerimiz var. Ama kısa zamanda hazır hale geleceğiz. Hedefimiz Galatasaray maçı. Yeni oyun felsefemizle ilgili şunu söyleyebilirim. Daha kontrollü olacağız. Hem hücumu hem savunmayı bir arada yapabilen bir takım olacağız. Maç olacak hücum edeceğiz, maç olacak savunma yapacağız. Her şeyi zamanında yapacağız. Ama oyunda kontrolü hiçbir zaman kaybetmeyeceğiz. Fenerbahçe’nin sadece tek taktiği olamaz. Rakibe göre taktikler geliştiriyoruz ve bunu ilerleyen günlerde daha net göreceksiniz.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ