Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor halilhodzic malouda kavga, halilhodzic malouda'yı istemiyor, trabzonspor halilhodzic malouda kavga, - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonspor’da her şey yolunda gidiyordu. Yapılan transferlerle camia havaya girmiş, takımdan beklenti üst seviyeye çıkmıştı. Fakat pazar günü basına ve taraftara açık olan idmandan sonra yaşananlar gündeme bomba gibi düştü.

        İlk olarak HABERTÜRK’ün duyurduğu; teknik direktör Vahid Halilhodzic ile Florent Malouda arasındaki kavganın detayları da ortaya çıkmaya başladı. İşte kritik Rostov maçı öncesi patlak veren gerilimin hikayesi:

        ‘KİMSE BİR YERE GİDEMEZ’

        Teknik patron Halilhodzic pazar günkü idmanın ardından futbolculara, UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu’ndaki rakip Rostov’un maç kasetlerini izleyeceklerini söyledi. Boşnak hoca, “Kimse tesislerden ayrılmasın. Rostov’un maç kasetlerini izleyeceğiz” dedi.

        Fakat Malouda, bu uyarıyı dikkate almadı. “Maç kasetini evimde izlerim” diyerek tesislerden ayrılmak istediğini belirten Fransız yıldızın bu tutumu, Halilhodzic’i çileden çıkardı.

        Tecrübeli teknik adam, “Herkes burada kalacak. Kimse hiçbir yere gidemez. Burada iş yapıyoruz” ifadelerini kullanarak Malouda’ya karşılık verdi.

        YÖNETİM DE NOKTAYI KOYDU

        İkili arasında git gide alevlenen sözlü tartışma, daha sonra fiziksel temasa dönüşmüş; Halilhodzic, Fransız yıldızın tişörtünü yırtmıştı. Futbolcuların araya girmesiyle yatıştırılan kavganın ardından Boşnak teknik adam, Malouda’yı pazartesi günü yapılan idmana almayarak takımdan gönderilmesini talep etmişti. Dünkü antrenmanda da yer almayan Fransız futbolcu hakkında yönetimin de tavrı net...

        SÜRESİZ KADRO DIŞI BIRAKILDI

        Rostov maçı öncesi yaşanan bu olaydan bir hayli rahatsızlık duyan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da Malouda’nın biletini kesti. Yönetim kurulunun dün yaptığı toplantının ardından tecrübeli futbolcu, süresiz olarak kadro dışı bırakıldı.

        Bordo-Mavili kurmayların, Fransız yıldızı en kısa sürede göndermeyi düşündüğü ifade edildi. Zaten Malouda’nın da Trabzonspor’dan ayrılmayı kafasına koyduğu ve 500 bin Euro’luk alacağının ödenmesi halinde Bordo-Mavililer’le bağını koparacağını yakın çevresine söylediği belirtildi.

        VAHİD RAPORU VERDİ: MALOUDA’YI iSTEMiYORUM

        Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic ile Florent Malouda arasındaki kavga, Bordo-Mavili camiada da şok etkisi yarattı. Kulüp genel sekreteri Köksal Güney, Halilhodzic’in artık Fransız oyuncu ile çalışmak istemediğini söyledi. Yönetimin de Malouda’ya tepkili olduğunu belirten Güney, “İkili arasında bir takım sorunlar yaşandı. Bizim istemediğimiz üzücü gelişmeler oldu. Hocadan aldığımız ilk bilgiler, Malouda ile artık çalışmak istemediği yönündedir. Biz de yönetim kurulu olarak bu konudan çok rahatsızız” dedi.

        TRABZON’DAKİ KRİZİ İLK HABERTÜRK DUYURDU

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ