Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Beşiktaş, Beşiktaş Arsenal, Arsenal, Arsene Wenger, Arsene Wenger basın toplantısı - Futbol Haberleri

        Mücadeleyi değerlendiren Arsene Wenger, "Zor bir maçtı. Beşiktaş iyi oynadı. Biz de iyi savaştık. Çok hızlı ve iyi başladılar. Özellikle son bölümde ceza sahası çevresinde topları kaybettik. Çok sıkışık bir oyun oldu. Bu tür maçlar her zaman zordur" dedi.

        Rövanş öncesinde iddialı açıklamalarda bulunan Fransız teknik adam, "Bizim hedefimiz belli; sahamızda maçı kazanmak. Bunu başaracağız. Beşiktaş çok iyi bir takım. Genel olarak biz de iyi savunma yapmak zorunda kaldık. İleride çok güçlü ve iyi oyuncuları var. Çok iyi oynadılar. Beşiktaş da kazanmak istiyordu biz de. Eşit bir sonuç oldu da diyebiliriz" diye konuştu.

        Aaron Ramsey'in oyundan atılmasını değerlendiren Wenger, "İlk kartı doğru olabilir. Ancak ikinci kart tartışılır. Kart kullanımında adaletsizlik olabilir. İkinci yarı hakemin performansı gerçekten çok kötüydü" ifadelerini kullandı.

        BASIN TOPLANTISI

        UEFA Şampiyonlar Ligi play-off eleme turu ilk maçında Beşiktaş ile 0-0 berabere kalan Arsenal'in teknik direktörü Arsene Wenger, her iki ekip için de zor bir maçın geride kaldığını söyledi.

        Wenger, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ın yüzde yüz tempoyla oynadığını belirterek, "Sonuna kadar konsantrasyonumuzu en üst seviyede tutmamız gerekiyordu. 90 dakikalık bir maç oynuyorsunuz. Elimizden geleni yaptık" dedi.

        İki takımın da kazanabileceği bir mücadelenin yaşandığını kaydeden tecrübeli teknik adam, "Beraberlik için eşit şans diyebiliriz. Beşiktaş iyi takım. Bir sonraki maçı evimizde oynayacağız. Yapmamız gerekeni biliyoruz. Mesut Özil ve öteki oyuncular geri gelecek. Takıma entegre olacaklar. Ondan sonra daha iyi olacağız" diye konuştu.

        HAKEME ELEŞTİRİ

        Arsene Wenger, oyuncusu Aaron Ramsey'a kırmızı kart gösteren maçın hakemini eleştirdi.

        Ramsey'in gördüğü ilk sarı kartın olabileceğini ancak ikinci sarının ağır olduğunu savunan Fransız çalıştırıcı, "İkinci yarı hakemin performansı gerçekten kötüydü. Ramsey'e gösterilen kart buna yeterince kanıttı. Maç zordu. Bu nedenle hakem için de sıkıntılı geçmiş olabilir" ifadelerini kullandı.

        Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in son dakikalarda oyundan atılması ile ilgili soruya Wenger, "Kararı ben vermedim. Ben olsaydım yapmazdım. Ama Bilic ile hakem arasındaki konuşmalar daha önce de geçti" karşılığını verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ