Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray transfer yapacak mı (Ünal Aysal'dan transfer açıklaması) - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray Kulübü, TTNET ile yeni bir sponsorluk anlaşması imzaladı. TT Arena tribünlerinde hızlı internet hizmeti sunulacak olan anlaşma ile ilgili başkan Ünal Aysal ve TTNET yetkilileri bir basın toplantısı düzenledi.

        Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, "İnternet nedeniyle taraftar sahaya değil internete bakar mı?" sorusuna Ünal Aysal, (gülerek) "Takımımız, daha çok görülmek ve izlenmek için daha çok gayret göstermek zorunda. Bu bize yarar" dedi.

        FENERBAHÇE İLE OYNANACAK OLAN SÜPER KUPA FİNALİ

        Aysal, Fenerbahçe ile 25 Ağustos'ta Manisa'da oynanacak olan Süper Kupa Finali ile ilgili olarak şunları söyledi:

        "Spor içinde tansiyonu olan çekişmesi olan bir yarışma bundan dolayı da adrenalin yükselmeleri olur. Bu vesileyi iyi kullanmamız, ülkemizin bugün etrafında yaşadığı politik sorunlar nedeniyle içinde bulunduğu tansiyonu en azından sporda asgariye indirmek önemli. Kişilerin birbirlerine duydukları kırgınlıklar bir tarafa bırakılmalı. Toplum için çalışmalıyız. Yöneticiler olarak özellikle daha fazla gerilime müsade etmeyecek davranışlar içerisinde olmalıyız. Rakibimiz çok güçlü bir rakip. Onlarla oynamaktan dolayı çok mutluyuz çünkü; ancak güçlü rakiplere karşı oynayınca başarının keyfi çıkıyor."

        TRANSFER ÇALIŞMALARI

        Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Ünal Aysal şöyle konuştu:

        "Her transfer sezonu yöneticiler için en sıkıntılı sezondur. Herkes tatil yaparken biz gece gündüz bununla uğraşırız. Aslında takımımız güçlü ve zengin. Aslında hocamızın taktiği ve düşüncesi kalabalık bir takım yaratmak yerine daha kısıtlı bir takım yaratmak. Dışarıda kalanları da başka kulüplerde şans tanımak yönünde. Biz de bunu destekliyoruz. Bundan sonra 15-20 gün daha var. Çok sıkışık bir dönemde değiliz. Hocamızın istediği oyuncuların kiralanması ya da satın alınması konusunda çok çalışıyoruz. Yanlış yapma lüksümüz yok. Rakamlarda da çok dikkatliyiz. Bize verilen mali direktifler içerisinde kalmalıyız."

        "Her yiğidin bir yoğurt yiyişi var, her hocanın da bir tarzı var. Mancini gelir gelmez yabancı sınırlaması ile ilgili bir çözüm bulmaya çalıştı. O zamanki transferleri de verdiği listeye göre yaptık. Ocak ayında yapılan transferlerde birkaç tanesi başarılı oldu. Diğerleri yeni gelen hocanın sistemine uymadıkları için oynamıyorlar. Kötü oldukları için değil. En iyi oyuncumuz Sneijder, Inter'de yer bulamadı çünkü sisteme uygun değildi. Yeni transferlere de bu yönden bakmamız lazım. Santrafor, beklere takviye ve stoper pozisyonu için çalışıyoruz."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ