Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Mesut Özil, sosyal medya, Arsenal, Alman oyuncu, Dünya Kupası, Türk yıldız, Galatasaray, aslan - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray yabancı transferinde hala sessizliğini korurken, Mesut Özil'in dün paylaştığı bir fotoğraf ortalığı hareketlendirdi. Arsenal'de forma giyen ünlü yıldız, resmi instagram hesabından aslan fotoğrafı paylaşarak, altına 'Aslan Kral' yazdı.

        Sanal alemde "Yoksa, Galatasaray'a mı geliyor?" yorumları peşi sıra geldi. Özil'in, Prandelli'nin hücum hattına istediği transfer için koyduğu, 'sol ayaklı, sol kanatta ve forvet arkasında oynayabilen' kriterine bire bir uyması da umut yarattı.

        Arsenal, Türk yıldızı geçen sezon Real Madrid'den 50 milyon euro'ya transfer etmişti. Mesut, kırmızıbeyazlı ekipte parlak bir başlangıç yapmasına rağmen daha sonra düşüşe geçti. Son 6 haftada ise sakatlığı nedeniyle oynamadı. Gunnerlar'ın şampiyonluğu kaçırmasıyla hem taraftarların hem de takım arkadaşlarının tepkisini çekti.

        Kupada vasatı aşamadı

        Tecrübeli oyuncu, Dünya Kupası'nda da Almanya ile şampiyonluğa ulaşmasına rağmen futboluyla vasatı aşamamıştı. Daha önce de Cimbom ile anılan Mesut'un bonservisiyle olmasa da kiralık gelme ihtimalinin az da olsa bulunduğu iddialar arasında. Bu olasılığın üstüne Özil'in aslan fotoğrafı paylaşması taraftarları heyecanlandırmaya yetti.

        (Fotomaç)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ