Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe Ersun Yanal, Fenerbahçe yeni teknik direktör - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe'de Ersun Yanal’ın istifasından sonra yeni hoca adaylarının başında; 1. İsmail Kartal, 2. Roberto Carlos ve 3. Mustafa Denizli var!

        2

        Fenerbahçe'nin en büyük teknik adam adayı 4 yıldır Sarı-Lacivertli kulüpte yardımcı antrenörlük yapan İsmail Kartal. Kartal şimdilik takımın teknik sorumlusu. Aziz Yıldırım’ın kafasındaki isimlerden biri olan Kartal, 4. yıldız mücadelesinde Fenerbahçe’yi bu sezon çalıştırabilir.

        3

        ROBERTO CARLOS
        Fenerbahçe'nin bir diğer teknik adam adayı ise; şu anda Sivasspor’un başında olan ve bir dönem Fenerbahçe formasını da giyen Roberto Carlos...

        4

        MUSTAFA DENİZLİ
        Fenerbahçe Yönetimi'nin üçüncü sıraya aldığı isim Mustafa Denizli... Sarı-Lacivertliler’in şu anda boşta olan tecrübeli çalıştırıcı için de nabız yokladığı ve kısa süre içerisinde fikir alışverişinde bulunacakları öğrenildi.

        5

        AYKUT KOCAMAN
        Bir diğer ihtimal ise eski hoca Aykut Kocaman'ın kapısı çalınacak.

        6

        DİĞER İSİMLER...
        Joachim Löw
        Fenerbahçe ile ismi devamlı anılan Almanya Teknik Direktörü Joachim Löw de düşünülüyor. Ancak Löw'ün Fenerbahçe'ye gelmesi pek kolay gözükmüyor.