Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig EMS Yapı Sivasspor ibrahim toraman sivasspor'da, ibrahim toraman beşiktaş, ibrahim toraman'ın yeni takımı sivasspor - EMS Yapı Sivasspor Haberleri

        Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye devam eden Sivasspor, Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan ve teknik direktör Slaven Bilic tarafından affedilmeyen İbrahim Toraman ile kesin olarak anlaşmaya vardı.

        İbrahim Toraman ile anlaşmaya varan ve ardından da Beşiktaş ile masaya oturan Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, uzun uğraşlar sonucunda tecrübeli futbolcuyu Sivasspor kadrosuna kiralık olarak katmayı başardı.

        SIRADAKİ İSİM BARONİ

        Beşiktaş ve Sivasspor'un resmi açıklamayı yapmasının ardından İbrahim Toraman, Sivasspor'un kamp çalışmalarına katılacak. İbrahim Toraman'ı kadrosuna katan Sivasspor, diğer bir yandan da Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen Cristian Baroni için sarı-lacivertli kulüp ile olan temaslarını sıklaştırdı. Fenerbahçe'den 'olur' alan Sivasspor, Cristian'ı ikna etmesi durumunda transfer resmiyete dökülecek.

        Sivasspor daha önce Batuhan Karadeniz, Serdar Özkan, Macauley Chrisantus, Musa Sinan Yılmazer, Berk Neziroğluları, Pekin Köşnek ve kaleci Deniz Öksüz ile sözleşme imzalamıştı.

        (Sporx)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ