Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşa Kayseri Erciyesspor hazırlık maçı - Kasımpaşa Haberleri

        Süper Lig’in başarılı ekibi Kasımpaşa, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Avusturya’daki ilk hazırlık maçında Kayseri Erciyes’in karşısına çıktı. Lacivert-Beyazlılar, mücadelenin özellikle ikinci yarısında sergilediği muhteşem futbolla rakibini farklı mağlup etti: 5-2.

        Maça hızlı başlayan Erciyes, 4’te Edinho ile 1-0 öne geçti. İlk devrede tutuk bir görüntü sergileyen Paşa, ikinci yarıda coştu. 54’te Babel skoru dengeledi: 1-1. 56’da Sancak, Lacivert-Beyazlılar’ı 2-1 öne geçirdi. 63’te sahne alan Tunay, farkı 2’ye çıkardı: 3-1. 68’de Kerem, takımının 4. golünü kaydetti. Erciyes 84’te Tayyip Kanarya ile farkı 2’ye indirse de 88’de Viudez maçın skorunu belirledi: 5-2.

        ŞOTA: İYİ GİDİYORUZ

        Kasımpaşa’nın başarılı teknik direktörü Şota Arveladze, Kayseri Erciyes önünde alınan 5-2’lik galibiyeti şu sözlerle değerlendirdi: “İlk yarı tutuktuk ancak ikinci devre ile birlikte kendimize geldik. Takım gayet iyi gidiyor fakat şu an istediğim gibi değil... İnşallah lig başlayana kadar çok daha iyi olup hedeflerimize ulaşacağız.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ