Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray balanta galatasaray, uğur demirok fenerbahçe, belhanda beşiktaş, mitroglou trabzonspor, günün transfer iddiaları - Galatasaray Haberleri
        1

        ADIM ADIM BALANTA
        Balanta ile anlaşan Galatasaray, River Plate ile pazarlıklara devam ediyor. Cimbom kiralamak, Arjantin ekibi tapusuyla satmak istiyor. (AMK)

        2

        RIVER DİRETİYOR
        Arjantin devi River Plate'in 10 numarası Manuel Lanzini konusunda uzun zamandır ısrarını sürdüren Beşiktaş, Güney Amerika temisilcisiyle pazarlıklarına devam ediyor... (FANATİK)

        3

        BEŞİKTAŞ'TA VAN DER VAART HAREKATI
        Çok kaliteli bir 10 numara arayan Beşiktaş'ta Van Der Vaart sesleri yeniden duyulmaya başladı. Hamburg'un, Hollandalı yıldızı Beşiktaş'a uygun bir rakama önerdiği belirtildi. (FOTOMAÇ)

        4

        ASLAN'IN HENRY'Sİ OLACAK
        Galatasaray'ın 1 sezonluğuna kiralamak için uğraştığı Joel Campbell'a Milan Everton ve Newcastle United da talip oldu (FANATİK)

        5

        BURSA'YA BÜYÜK JEST
        Teknik direktör Şenol Güneş'in alınmasını istediği Cristian Baroni ve Samuel Holmen için başkan Aziz Yıldırım, "İkisiyle de anlaşın bonservislerini bedelsiz vereyim" dedi, Bursa harekete geçti. (FOTOMAÇ)

        6

        MARTİN'E PLAY-OFF ZAMMI
        Turu geçmesi halinde futbolcu listesini 11 Ağustos'a kadar UEFA'ya vermesi gereken Kara Kartal, Marvin Martin'e ayırdığı bütçeyi 6 milyon Euro'ya çıkardı. (SABAH)

        7

        MİTROGLOU BEKLENİYOR
        Mitroglou ile her konuda anlaşan Trabzonspor, oyuncunun kulübü Fulham'ı da ikna etmek üzere... (FANATİK)

        8

        CİMBOM'A ARJANTİNLİ DUVAR USTASI
        Dünya Kupası'nda Arjantin savunmasında adeta duvar ören 24 yaşındaki Marcos Rojo Galatasaray'ın ilgi alanına girdi. (FOTOMAÇ)

        9

        KARTAL'IN 10'U BRYAN RUİZ
        Belhanda transferini askıya alan Beşiktaş, Bryan Ruiz'i kiralayacak. Fulham ile görüşecek olan Başkan Orman, transferini bitirecek. (AKŞAM)

        10

        SLIMANI'DE SONA DOĞRU
        Trabzonspor'da yabancı transferinde hareketli saatler yaşanıyor. Mitroglou'yla anlaşmaya varan Bordo-Mavili yönetim, bu kez de Cezayir Milli Takımı'nın forveti Slimani ile el sıkıştı.

        11

        GALATASARAY'I SONUNA KADAR BEKLEYECEĞİM
        Beşiktaşlı ile köprüleri atan Portekizli yıldız Hugo Almeida Frankfurt ve Katar'dan gelen teklifleri geri çevirdi. Golcü oyuncu Galatasaray'ı bekliyor (FANATİK)


        12

        10'DA BUNDA ŞUNDADIR
        Beşiktaş'ta pazartesiye kadar 10 numara transferi için kimin geleceği netleşecek. Şu anda Belhanda önde... Takipçileri ise Ruiz, Lanzini ve sambacı Ronaldinho. (AMK)

        13

        TİMSAH'A LAZIO KANCASI
        İtalyan devi Lazio’nun, Bursaspor'un 17 yaşındaki golcüsü Enes Ünal için Türkiye’ye gelerek Yeşil-Beyazlılar'a ciddi bir teklif yapacağı belirtildi. (FANATİK)

        14

        UĞUR SAVAŞI
        Galatasaray'ın resmi teklif yaptığı milli futbolcu için Fenerbahçe de devreye girdi... Sarı-Lacivertliler uzun süre sahalardan uzak kalacak olan Egemen'in boşluğunu Uğur Demirok ile doldurmak istiyor. (TAKVİM)

        15

        CHEDJOU GİDİYOR
        Fransız Rennes takımının, Aurelien Chedjou için G.Saray’a resmi teklifte bulundu. Yıllık 2.2 milyon Euro kazanan Chedjou’nun, bu ücretinde indirime gitmesi halinde transferin gerçekleşeceği kaydedildi. Aslan’ın geçen sezon 6.3 milyon Euro’ya Lille’den kadrosuna kattığı Chedjou’yu, 4 milyon Euro civarında bir fiyata satması bekleniyor.

        16

        GÖKHAN TÖRE PLAY-OFF'TA SAHADA
        Feyenoord rövanşı sonrası imzalar atılıyor. Yıldız futbolcu Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda takımdaki yerini alacak. (FANATİK)

        17

        ONTIVERO GAZİANTEP'E
        Kadrosunda 10 yabancı futbolcusu bulunan Galatasaray, Lucas Ontivero'yu Gaziantepspor'a kiralayacak. (FOTOSPOR)

        18

        GÖKHAN ZAN'A TEKLİF ÇOK
        Teknik direktör Cesare Prandelli'nin kampa götürmediği Gökhan Zan'a Süper Lig'den teklif yağıyor. (FANATİK)

        19

        KERİM FREI HAYRANLIĞI
        İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham takımının scout ekibi Feyenoord maçında Kerim'e hayran kaldı. (FOTOSPOR)

        20

        BRUMA İÇİN GELEN TEKLİFLERE RET
        Monaco, Marsilya ve Sunderland, 19 yaşındaki Bruma için Galatasaray'a kiralık teklifte bulunsa da yönetim bunu kabul etmedi. (MİLLİYET)

        21

        ÖMER ŞİŞMANOĞLU ES-ES'TE
        Beşiktaş'ta oynama şansı kalmayan Ömer Şişmanoğlu Eskişehirspor'a kiralandı. (SABAH)

        22

        YASİN ASLAN'A YAKIN
        Transferde hangi yerli oyuncuya el atsa astronomik rakamlarla karşılaşan G.Saray, K.Erciyesli Yasin Öztekin transferinde sona yaklaştı. G.Saray CEO'su Lutfi Arıboğan'ın devreye girmesiyle taraflar tekrar masaya oturdu. Cimbom'un teklifini 2 milyon Euro'ya yükselttiği, Erciyes'in 2.5 milyon Euro'ya indiği ve 500 bin Euro fark kaldığı öğrenildi. (SABAH)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ