Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş, Beşiktaş transfer, Beşiktaş 10 numara transferi - Futbol Haberleri

        HTSPOR/Kartal YİĞİT

        Hollanda deplasmanında alınan 2-1’lik Feyenoord galibiyeti, Beşiktaş’ta adeta havayı değiştirdi. Şampiyonlar Ligi için play-off oynamak adına büyük avantaj elde eden Siyah-Beyazlılar’da hem bu durum hem de Oğuzhan Özyakup’un sakatlığı 10 numara operasyonuna hız kattı. İşte Beşiktaş’ta Feyenoord zaferi sonrası yaşananlar...

        1- BİLİC: İKİ TAKVİYE ŞART

        Feyenoord galibiyetinin ardından Oğuzhan’ın sakatlanması teknik direktör Slaven Bilic’i yönetimle konuşmaya itti. Hırvat hoca; Başkan Fikret Orman, Futbol Şube Başkanı Ahmet Nur Çebi ve A Takım Sorumlusu Mete Vardar’la yaptığı konuşmada, “Feyenoord’a karşı oynayacağımız rövanşı bir şekilde atlatırız. Daha defansif bir kadroyla oynayabiliriz. Ancak play-off için 10 numara ve sağ kanat hamlelerini tamamlamaya mecburuz. Lanzini, Bryan Ruiz ya da Belhanda’dan birini mutlaka istiyorum. Stopere ise şu an için ihtiyacımız yok” ifadelerini kullandı.

        2- YÖNETİM: ‘DEV GELİR’ YETER

        Bilic’in bu talebi sonrası Beşiktaş kurmayları da kendi aralarında bir görüşme yaptı. Bugüne kadar pazarlıklarda ince eleyip sık dokuyan yöneticiler, “10 numara transferini bir an önce bitirmemiz gerek. Çok fazla pazarlığa dalmadan bu işi noktalayalım. Öncelikle 10 numara konusunu çözelim, ardından sağ kanat için de hareke geçelim. Zaten Şampiyonlar Ligi’ne kalırsak, transfere harcayacağımız bu parayı rahatlıkla çıkartırız” dedi. Bu ifadeler sonrası Futbol Şube Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları da görüşmelere yeniden hız verdi.

        3- KURAYA KADAR BİTECEK

        Başkan Fikret Orman ve Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Nur Çebi’den “İşi bitirelim” talimatını alan Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları da iddialı konuştu. Torunoğulları, “3-4 alternatif üzerinde duruyoruz. İnşallah play-off kurasından önce bu transferi noktalayacağız. Taraftarımız endişe duymasın. İki tane daha yabancı transfer yapacağız” diye konuştu. Kartal’daki asıl hedefin 6 Temmuz Çarşamba günü oynanacak Feyenoord rövanşının ardından taraftara yeni transferi açıklamak olduğu ifade edildi. Şampiyonlar Ligi’nde play-off kuraları 8 Ağustos’ta çekilecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ