Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Eskişehirspor Galatasaray Tarık Çamdal, Erkan Zengin Galatasaray, Tarık Çamdal Galatasaray'da, Erkan Zengin Galatasaray'da, Mesut Hoşcan Eskişehirspor - Futbol Haberleri

        Galatasaray'ın transfer gündemindeki Tarık Çamdal ve Erkan Zengin için Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Galatasaray ile henüz bir anlaşma sağlayamadıklarını açıkladı.

        Transfer görüşmeleri yaparken Eskişehirspor'un menfaatlerini düşünmek zorunda olduklarını söyleyen Hoşcan, "Tarık ve Erkan için Galatasaray Kulübü'nden 20 milyon TL ve Umut Gündoğan'ın bonservisini istedik. Oyuncularımız çok değerli olmasına rağmen az para istedik. Ayrıca biz oyuncularımızdan memnunuz. İlla satmalıyız diye bir düşüncemiz de yok. Eğer oyuncularımız gitmek isterse anlaşma halinde transfer gerçekleşebilir" dedi.

        "TRABZONSPOR İLE DE GÖRÜŞTÜK"

        Mesut Hoşcan, Tarık ve Erkan için Trabzonspor Kulübü'nden de teklif aldıklarını doğrulayarak, "Basında çıkan transfer haberleri var. Takas olayları ile ilgili haberler duyuyoruz. Tarık için Trabzonspor ile de görüştük ve bonservis ücretinin yanında Emre Güral'ı istediğimizi söyledik. Bu gelişmeler dışında takasla ilgili bir düşüncemiz olmadı" ifadelerini kullandı

        "PAZARTESİYE KADAR ANLAŞAMAZSAK TEKLİFLERE KAPALIYIZ"

        Tarık ve Erkan için Galatasaray'a pazartesi gününe kadar süre tanıyan Hoşcan, "Bizim düşüncemiz ve tavrımız net. Takımımız kampa girdi. Daha sonraki gelecek tekliflere kapalı olacağız. Hafta başından sonra bu oyuncularımızla ilgili transfer konusunu kapatacağız. Basında bu iki oyuncumuzla ilgili transfer haberleri görmek istemiyoruz" şeklinde konuştu.

        (Ntvspor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ