Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş ibrahim toraman balıkesirspor'da, ibrahim toraman'ın yeni takımı, ibrahim toraman transfer, - Beşiktaş Haberleri

        Vargas, Alanzinho, Sercan Yıldırım, Gökhan Ünal gibi bomba isimleri kadrosuna katan Balıkesirspor, transferde politikasını bozmuyor.

        Süper Lig’deki ilk senesinde takımı sırtlayacak tecrübeli isimlere yönelen Balıkesirspor, İbrahim Toraman’a kancayı taktı. Beşiktaş’ta geçen sezondan bu yana kadro dışı olan ve teknik direktör Slaven Bilic’in kesinlikle takıma almayı düşünmediği Toraman konusunda görüşmeler başladı.

        Bonservis problemi olmayan Toraman ile daha önce Gaziantepspor ve Sivasspor da yakından ilgilenmişti. Bal-Kes maddi konuda kesenin ağzını açtığı ve teknik direktör İsmail Ertekin’in de milli futbolcuyu çok istediği öğrenildi.

        ERMIN ZEC’LE PAZARLIK

        32 yaşındaki defans oyuncusunun yanı sıra Ermin Zec’le de dirsek teması sürüyor. Son olarak Gençlerbirliği forması giyen 1.79 boyundaki hücum oyuncusunun bonservisi elinde. Pazarlıklar devam ediyor. Eğer başarılı forvet önerilen rakamlara inerse, mukavele yapılacak. Zec 27 lig maçında 6 gol attı.

        (AMK)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ