Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray transfer listesi (Tarık Çamdal, Doria, Campbell) En son gs transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        TARIK İMZA ATACAK
        Eskişehir’le Tarık Çamdal’ın transferi için yapılan görüşmelerde 3.1 milyon Euro artı Umut Gündoğan karşılığında anlaşma sağlanmıştı. Dün bu transferdeki son detaylar yazıya döküldü.

        2

        İki yıllık ödeme planını ileten Galatasaray, resmi prosedürlerin tamamlanmasının ardından Tarık’a imza attıracak. Bu transfer kısa sürede kamuoyuna açıklanacak.

        3

        DORİA TAMAM GİBİ
        Başkan Ünal Aysal, bizzat yürüttüğü Doria transferine son noktayı koyuyor. Botafogo ile 1.5 milyon Euro kiralama bedeli artı 12 milyon Euro’luk satın alma opsiyonu karşılığında mutabakata varıldı.

        4

        Balanta için River Plate’in nabzının yoklandığı, ancak Aysal’ın 20 yaşındaki genç stoperden yana tavır koyduğu öğrenildi. Doria’nın önümüzdeki hafta gelmesi bekleniyor.

        5

        CAMPBELL DA YOLDA
        Başkan Aysal, yine ilk kez Habertürk’ün duyurduğu Campbell’ın transferinin de önümüzdeki hafta içinde bitirilmesini istedi.

        6

        İngiliz gazetelerinin de manşetlerini süsleyen Kosta Rikalı golcü için G.Saray, sadece yıllık ücreti olan 1.5 milyon Euro’yu ödeyecek. Kiralık sözleşmesinde 10 milyon Euro satın alma opsiyonu yer alacak.

        7

        İZET HAJROVİC’TE ARTÇI ŞOK
        Galatasaray’dan olaylı bir şekilde ayrılıp Werder Bremen’in yolunu tutan İzet Hajrovic’e FIFA gerekli lisansı verdi. Alman ekibi, Boşnak yıldızın artık resmi maçlarda da forma giyebileceğini duyurdu. FIFA’nın lisans vermeyeceğini düşünen G.Saray’ın planları suya düştü.

        8

        Grasshoppers’tan 3.5 milyon Euro’ya transfer edilen İzet, 4.6 milyon Euro’luk alacağı için FIFA nezdinde dava açmıştı. Yönetim ise karşı dava açıp 250 bin Euro tazminatın dışında, ödenen tüm paraların yanı sıra yerine alınacak oyuncunun ücretini de İzet’in karşılamasını talep etmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ