Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Feyenoord Beşiktaş - Beşiktaş Haberleri

        Albayrak, kendileri için her şeyden önemli olanın takımın özgüvenle ve takım ruhuyla oynaması olduğunu belirterek, "Rakip karşısında takım halinde hücum ve savunmayı yapmamız sezon başlangıcının iyi olduğunu gösteriyor. Arkadaşlık ve özgüven çok iyiydi" dedi.

        Hollanda temsilcisi karşısında aldıkları 2-1'lik galibiyetin tur için büyük bir avantaj olduğunu vurgulayan siyah-beyazlı kulübün yöneticisi, "Sonuç konusunda inancımız tamdı. Rakibimizi eleyebileceğimize inanıyorduk. Kimse bizden bu skoru beklemiyordu. Ama çok kenetlenmiş bir takımımız var" diye konuştu.

        "BİLİC'İN İŞİ ÇOK ZOR"

        Metin Albayrak, forvet oyuncuların formda görüntüsünün teknik direktörleri Slaven Bilic'i zorlayacağını ifade etti.

        Takımda kendileri için en önemli kazançlardan birinin Mustafa Pektemek olduğunu anlatan Albayrak, "Mustafa ve İsmail, geçen sezon önemli şansızlıklar yaşadılar. İstediklerini yapamamışlardı. Ama ikisi de ayağa kalktı. Çok karakterli ve iyi Beşiktaşlılar. Sezona arzulu ve istekli başladılar. Bunun meyvelerini de Feyenoord karşısında gördük. Özellikle Mustafa çok iyi oynadı. İsmail ise sonradan oyuna girdi ve başarılı oldu. Bu sezon Slaven Bilic'in işi çok zor. Forvet oyuncularımız çok formda" ifadelerini kullandı.

        "TÜRK OYUNCULARA YATIRIM YAPTIK"

        Basın Sözcüsü Albayrak, kulüp olarak ellerindeki değerleri maksimum hale getirmeye çalıştıklarını ve Türk oyunculara önemli yatırım yaptıklarını söyledi.

        Genç oyuncu Kerim Frei Koyunlu'nun da sezona iyi başladığını hatırlatan Albayrak, sözlerini şöyle sürdürdü:

        "Kerim de sezona istekli ve iyi başladı. Herkes transfer beklerken biz, elimizdekilerin değerlerini maksimum hale getirdik. En önemlisi Türk oyunculara yatırım yapmıştık. Kerim de bunlardan biriydi. Dünkü maçta isteğini ve arzusunu gösterdi. Her geçen gün üstüne koyacaktır. Takımın geneli çok iyiydi. Atiba görevini yerine getirdi. Veli'nin yokluğunda Necip muhteşem oynadı. Serdar Kurtuluş geçen sezon şansızlıklar yaşadı. O da sezona iyi başladı. Yeni sezonda daha da iyi Beşiktaş olacak."

        Yeni sezonda birkaç kulvarda hedeflerine yürüyeceklerine dikkati çeken Metin Albayrak, "Ligde hedefimiz şampiyonluk. Sezon başında oyunculara da söyledik. Özellikle futbolcularla yapılan toplantıda, ikinci başkanımız Ahmet Nur Çebi kesinlikle şampiyon olacağımızı ve Türkiye liginde ikinciliği bile düşünmemelerini söyledi. Birkaç kulvarda mücadele edeceğimiz için bir iki transfer daha yapacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ