Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Fenerbahçe transfer, Galatasaray transfer, Beşiktaş transfer, rekor bonservis - Galatasaray Haberleri
        1

        Aslan, Arsenal'in Kosta Rika'lı forveti Campbell için 1 milyon euro kiralama bedeli ve 2 milyon euroluk ücretinin tamamını ödemeyi kabul etti. İmza an meselesi.

        (AMK)

        2

        Bryan Ruiz, Fulham'a ayrılmak istediğini söyledi. Beşiktaş baskıyı arttırdı.

        (Fanatik)

        3

        Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Marsilya'dan Valbuena ve Dinamo Kiev'den Belhanda'nın menajerleriyle görüşmek için Fransa'nın yolunu tuttu.

        (Fanatik)

        4

        Sarı-Kırmızılılar, R.Plate'te oynayan Kolombiyalı stoper Balanta ile prensip anlaşmasına vardı. 21 yaşındaki savunmacı 1 yıl kiralık olarak forma giyecek.

        (AMK)

        5

        Sarı-Kırmızılı kulübün, orta sahanın sağında, solunda ve 10 numara pozisyonunda oynayabilen Ben Hatira'yı transfer etmek istediği bildirildi.

        (Fotomaç)

        6

        Hugo Almeida, ülkesine dönse de Galatasaraylı idarecilerin kendisini aramasını bekliyor.

        (Vatan)

        7

        Trabzonspor, uzun süre Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunan Yunan golcü Mitroglou ile her konuda anlaşmaya vardı.

        (Hürriyet)

        8

        Galatasaray, ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da transfer etmek için uğraştığı Mevlüt Erdinç'te mutlu sona yaklaştı.

        (Fanatik)

        9

        Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Dinamo Kiev Başkanı ile yaptığı ilk görüşmede Belhanda'nın bonservisinde indirim talep etti.

        10

        Galatasaray Eskişehirsporlu Tarık Çamdal'ın transferini bugün resmen bitiriyor. Sarı-Kırmızılılar Eskişehirspor'a 3.1 milyon Euro artı Umut Gündoğan'ı vererek transferi sonlandıracak. (HABERTÜRK)

        11

        Brezilya basını menajeri Assis'in Ronaldinho'yu Beşiktaş'a önerdiğini yazdı. Sambacı ücretini yarıya düşürdü.

        (Fotomaç)

        12

        Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Barcelona'dan gönderilecek olan Afellay için görüşmeleri yürütüyor. Geçen sezon sadece bir maçta forma giyen Hollandalı orta saha ile kısa süre içinde bir araya gelinecek. Siyah-Beyazlılar, İbrahim Afellay'ı kiralık olarak kadroya katmak istiyor.

        (Akşam)

        13

        Devamlı kaprisleri nedeniyle Alan Pardew tarafından gözden çıkarılan Ben Arfa için Galatasaray'ın devrede olduğu öğrenildi. 2010 senesinde Marsilya'dan 5 Milyon Pounda Newcastle'a transfer olan Ben Arfa için Galatasaray'ın teklifi ise 1.5 Milyon Pound.

        (Fanatik)

        14

        Arap basınına göre, Dubai merkezli adı verilmeyen bir takım, Sneijder için 20 milyon euro'luk serbest alma bedelini ödemeye hazır. Adı verilmeyen kulübün, Sneijder'e, yılda 5 milyon euro gibi net bir rakam teklif ettiği belirtildi. Dubai ekibinin Sneijder'e özel bir jet tahsis ederek Hollandalının eşiyle birlikte istediği zaman ülkesine veya Avrupa'nın herhangi bir yerine gidip gelebilmesi teklifinde bulunduğunu da yazıldı.

        (Fotomaç)

        15

        Egemen için 'cerrahi müdahale' kararı verilince Sivassporlu Ümit Kurt için atağa geçildi. İdari menajer Hasan Çetinkaya, Sivas yönetimi ile masaya oturacak. 23 yaşındaki sol stoper için Krasic teklif edilecek.

        (Fotomaç)

        16

        Geçen sezon Roberto Mancini ile yıldızı barışmayan ve devre arasında Malaga'ya kiralanan Nordin Amrabat, Cesare Prandelli'nin de gözüne girmeyi başaramadı... İtalyan hocanın, Amatör lig takımı Steyr ile oynanan maçın dışında hazırlık karşılaşmalarında etkili olamayan Amrabat'a, "Kendine takım bul" dediği belirtiliyor.

        (Takvim)

        17

        Fenerbahçe yönetimi menajerler aracılığıyla Cristian'ın peşinde düşen Bursaspor'a sürpriz bir teklifte bulundu. Sarı-lacivertliler 2.5 milyon euro bonservis bedeli istediği Cristian için Timsahlara Enes Ünal takasını önerdi. F.Bahçe'nin teklifinde Cristian için istenen 2.5 milyon euro'luk bonservis bedelinden vazgeçmek, artı 1.8 milyon euro kazanan sambacının 1 milyon euro'sunun Fenerbahçe tarafından ödenmesi ve artı olarak 1.5 milyon euro'da bonservis bedeli ödemek yer alıyor.

        (Fotospor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ