Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş beşiktaş'ın muhtemel rakipleri, beşiktaş şampiyonlar ligi, beşiktaş rakipler - Futbol Haberleri
        1

        Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi elemelerinde Feyenoord’u geçip play-off oynama hakkı elde ederse buradaki kurada temsilcimizi birbirinden önemli takımlar bekleyecek.

        2

        Seri başı olmayan Beşiktaş’ın eşleşebileceği beş seribaşından dördü belli: Arsenal (İngiltere), Porto (Portekiz), Bayer Leverkusen (Almanya), Napoli (İtalya) ve AEL Limassol'ü geçmesi halinde Zenit (Rusya)...

        3

        İlk maçta AEL Limassol’e Güney Kıbrıs’ta 1-0 yenilen ve rövanş öncesi kırmızı kart gören Axel Witsel’i de Zenit elenirse Athletic Bilbao (İspanya) seribaşları arasına dahil olacak.

        4

        Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi’nde play-off turlarının kura çekimleri 9 Ağustos’ta gerçekleşecek. Şampiyonlar Ligi play-off maçları 19-20 Ağustos ve 26-27 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

        5

        GELİR 50'YE KATLANABİLİR
        Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Hollanda’da Feyenoord’u 2-1 yenerek tur için büyük avantaj elde etti.

        6

        Temsilcimiz bu turu geçerse dördüncü tur olan Şampiyonlar Ligi play-off’unda elense bile Avrupa Ligi’nde gruplara katılacak.

        7

        Turun geçilmesi Şampiyonlar Ligi’ne katılım umutlarını devam ettirmenin dışında maddi olarak da büyük anlam taşıyor.

        8

        UEFA, geçen sezon Şampiyonlar Ligi üçüncü ön eleme turunda veda eden her takıma 200 bin Euro ödemişti. Play-off’ta ise bu ödül 2 milyon 100 biner Euro idi.

        9

        Geçen sezon Avrupa Ligi’nde Türkiye’yi temsil eden Trabzonspor’un toplam 7.8 milyon Euro’nun üzerinde bir gelir elde ettiği göz önüne alındığında Beşiktaş’ın bu turu geçmesi ile geçememesi arasındaki fark yaklaşık 50 misli oynayabilir.

        16

        MÜTHİŞ İSTATİSTİK
        Beşiktaş, Feyenoord maçında ilginç bir istatistik sergiledi. Kara Kartal'ın maç boyunca çektiği 2 şut da fileleri buldu.

        17

        Beşiktaş deplasmanda oynadığı Feyenoord maçında 90 dakika boyunca rakip kaleye sadece 2 şut çekti. 2 şutunda da gol buldu.

        18

        Mustafa Pektemek ve Kerim Frei ile fileleri havalandıran Beşiktaş böylece % 100 şut başarısı ile oynadı. Feyenoord ise 5 şutta 2 kez kaleyi buldu ve penaltıdan 1 gol attı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ