Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş slaven bilic feyenoord açıklama, bilic mutlu değilim açıklama, bilic 2-1 feyenoord - Futbol Haberleri

        Karşılaşmanın uzatma dakikalarında penaltıdan yenilen gol hakkında 'gereksiz' yorumunu yapan Hırvat teknik adam, pek fazla mutlu olmadığını ancak oynanacak bir rövanş mücadelesinin daha olduğunu söyledi.

        İşte Slaven Bilic'in açıklamaları...

        "Olumsuzluk yok ancak pek mutlu değiliz. Ekstra bir gol yedik, gereksiz bir goldü. 2-0 olsa daha iyi olurdu. Haria bir oyuncu oynadık. Futbolcularım, ne istediysem harfiyen yerine getirdiler ve olumlu bir sonuç aldık. Ama 2-1 de çok karamsar bir sonuç değil. Sonuç olarak önümüzde bir maç daha var. Bu maç 2-0 bile bitse, tur burada gelmeyecekti. Oynayacağımız bir 90 dakika daha var."

        "Bu akşam çok oljumlu bir sonuç aldık. Ancak bu işin ilk yarısı. daha bir doksan daha var. Hala oynanması gerek bir maç var. Onlar da İstanbu'da bir şeyler başarabilirler. Bu akşam gerçekten iyi bir iş çıkardık. Bitirmemiz gereken transferler var. Eksiklerimiz var. Türkiye'yi, çok ciddi bir platformda, çok iyi temsil ettik. Tüm Beşiktaş ailesi ve hatta Tüm Türkiye gurur duymalı."

        "Mustafa'nın yaptığı gibi oyunu iki yönlü olarak çok iyi oynamamız lazımdı. Cenk, Demba Ba ve Mustafa Pektemek gibi kaliteli isimlerde ileride top tutmak için böyle hamleler yaptık."

        "Demba Ba için tartışılacak bir taraf yok. Tabiki onun da ilk 11'de başayacağı maçlar olacak. Kendisi ile görüştüük ve henüz 90 dakika boyunca sahada olamayacağı konusunda, hazır olmadığı konusunda hem fikir olduk. Planımız ikinci yarıda oynamasıydı. Sisteminizi elinizdeki oyunculara göre yapmanız lazım. Mustafa çok üst düzey ve klas bir oyun oynadı. Önde oynayan oyuncular bize bir hayli baş ağrısı çıkaracak gibiler. Çift forvet ile oynayabiliriz."

        Maç sonrası yapılan diğer açıklamalar...

        FUTBOL A TAKIMINDAN SORUMLU YÖNETİCİ METE VARDAR

        "Beşiktaş camiasına, taraftarımıza bayram hediyesi verdik. Gururlu ve mutluyuz. Bu çocuklar çok iyi çalışıyor. Övgüyü hak ediyorlar. Tabii ki bitmedi. Aynı başarıyı ikinci maçta da göstereceğiz. Bu takımı hak ettiği yerlere getireceğiz. Herkese teşekkür ediyorum. İkinci maçla ilgili oynanmamış bir mücadele üzerine konuşmak doğru olmaz. Ancak biz elimizden geleni yapacağız. Bugün Mustafa ve Kerim'in gol atması beni çok mutlu etti. Tüm takımı gözlerinden öpüyorum. Burası bir futbol şehri. Onlar bizi 40 bin kişiyle karşıladı ancak biz onları 60 bin kişiyle karşılayacağız. İyi bir maç olacak."

        KERİM FREI

        "Çok önemli bir galibiyet. Yeterince mutlu değiliz. Son dakikadaki gol bizi üzdü. Rakibe pozisyon vermedik. Galip geldiğimiz için mutluyuz. Attığım golden dolayı mutluyum. Takımımla gurur duyuyorum. Harika bir maç çıkardık. İyi bir takımız. 2-1 önemli bir skor. Bu performansı devam ettireceğimize inanıyorum. Elimizde turu geçmek için önemli bir fırsat var."

        MUSTAFA PEKTEMEK

        "Bana olan güveni boşa çıkarmamak için elimden geleni yapıyorum. Beşiktaş formasını giydiğim sürece Beşiktaş'a layık olan performansı göstermeye çalışıyorum. Bir avantajımız var. Ancak İstanbul'da bu avantaja güvenerek sahaya çıkmayacağız. Son dakika moralimizi bozan bir gol yedik ama gerçekçi olmak gerek. Biz buradan avantajlı bir skorla dönüyoruz."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ