Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş demba ba beşiktaş'ta (demba ba kimdir) Demba Ba Beşiktaş'ta, Demba Ba Slaven Bilic, Demba Ba Feyenoord - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR ÖZEL HABER / Kartal YİĞİT

        Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda bu gece oynayacağı Feyenoord maçı öncesi teknik direktör Slaven Bilic, HABERTÜRK’e özel açıklamalar yaptı. Son derece moralli olduğu gözlenen Hırvat teknik adam, süper yıldız Demba Ba’nın henüz hazır olmadığını belirtirken, “Demba Ba, bu maçta ikinci yarı veya son 25 dakika oynayabilir. Çok istekli ama İstanbul’daki rövanşta 11’de başlar. Orada taraftarın vereceği itici güç ile de patlama yapabilir” diye konuştu.

        ‘VELİ BÜYÜK KAYIP’

        Bilic, arka adelesindeki sakatlık nedeniyle Hollanda’ya götürülmeyen Veli Kavlak’ın durumuna da değinirken şunları söyledi: “Veli orta sahada bizim adımıza büyük kayıp. Hele bu tip koşan ve mücadele eden rakiplere karşı Veli’nin olmaması bizim adımıza şansızlık. Ama yine de o bölgeyi kapatmalıyız. Feyenoord, Hollanda Milli Takımı’na en çok oyuncu veren takım. Çok dikkatli olmalıyız. Burada atacağımız bir gol, bize turu getirebilir. Rakibin oyuncularını satması önemli değil. Karşımızda çok iyi bir takım bulacağımızdan eminim.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ