Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Fenerbahçe transfer, Galatasaray transfer, Beşiktaş transfer, rekor bonservis - Futbol Haberleri
        1

        Galatasaray, her konuda anlaştığı Kosta Rikalı forvet Joel Campbell için geri sayıma geçti. Genç golcünün Aslan olması imzaya kaldı. Ancak, Cim Bom'un bombaları bununla sınırlı değil. Sarı-kırmızılıların listesinde Napoli'nin Türk asıllı yıldızı Gökhan İnler de bulunuyor. (AMK)

        2

        Chelsea’nin kiralama parası istemediği Marko Marin Beşiktaş yönetime cazip geliyor. (Vatan)

        3

        Hazırlık kampında gösterdiği performansla akıllarda soru işareti bırakan Alex Telles'in takımda alternatifin olmaması gündeme tekrardan Karabüksporlu İshak Doğan' ı getirdi. Furkan Özçal'ı bonservisiyle isteyen Karabükspor, İshak transferinde Furkan'ı kadrosuna katmak istiyor. (Takvim)

        4

        Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor'la anlaştıkları gerekçesiyle Antalyaspor kampından ayrılarak Trabzon'a gitmek için hazırlıklara başlayan genç oyuncular Musa Nizam ve Emrah Başsan transferinde ilginç gelişmeler yaşanıyor. 'Anlaşıldı' haberlerinin gelmesine rağmen Trabzonspor cephesinden bu transferler konusunda ses çıkmazken Beşiktaş her iki oyuncu için devreye girdi. (Hürriyet)

        5

        Bursaspor, teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda transfere yoğun mesai harcıyor. 10 numara mevkii için Jeff Louis’in peşine düşen Timsah, sağ kanat için aradığı ismi Romanya’da buldu. Hedefteki futbolcu Dinamo Bükreş’in 23 yaşındaki kanat oyuncusu Cosmin Matei. (Fanatik)

        6

        Calciomercato, geçtiğimiz günlerde Türkiye'de görüntülenen Gökhan İnler'in 'tatil için geldim' sözlerini inandırıcı bulmadı. 'Yanında menajerinin ne işi vardı?' diye soran kaynaklara göre Gökhan, G.Saray'la görüşmek için geldi ve Prandelli onu çok istiyor. (Fotomaç)

        7

        Önceliği forvet transferine veren Bordo-Mavililer'in listesi epeyce kabarık ama, ilk sırayı tabii ki de Slimani süslüyor. (Fanatik)

        8

        Ersun Yanal'ın ısrarla yerli forvet istemesi üzerine Fenerbahçe'de sürpriz bir öneri gündeme geldi. Sarı-Lacivertliler, Mustafa Pektemek'e karşılık Baroni'yi teklif edecek. (Fanatik)

        9

        River Plate'in, "Lanzini'yi size verelim" açıklamasına, "Alın tepe tepe kullanın" cevabını veren Başkan Orman'ın aslında blöf yaptığı ortaya çıktı. Hedef; sadece Kartal'ın istediği oyuncunun, tıpkı Demba Ba'da olduğu gibi en uygun fiyata alınması (Fanatik)

        10

        Kara Kartal, Milan'ın Brezilyalı yıldızından vazgeçmiyor. İtalyan basını, siyah-beyazlıların Robinho için Milan'a 4 milyon euro, sambacıya senelik 2.5 milyon euro'dan 3 yıllık anlaşma önerdiğini yazdı. (Fotomaç)

        11

        Beşiktaş'ın hem sağ bek hem de stoper pozisyonlarında da forma giyebilen 34 yaşındaki yaşlı kurt Hugo Campagnaro ile ilgilendiği öğrenildi. (TMW)

        12

        Trazonspor'un Kevin Constant için yaptığı 2 milyon euro'luk teklifin Milan tarafından reddedildiğini ama iki kulüp yöneticilerinin Pazartesi günü tekrardan bir araya geleceği öğrenildi. (Corriere Della Sera)

        13

        Edinho'nun önerdiği 30 yaşındaki sol kanat oyuncusu Eliseu için Kayseri Erciyesspor girişimlere başladı. (Sapo)

        14

        Fenerbahçe, Holmen takasıyla kadrosuna katacağı Cenk Şahin'e 5 yıllık imza attıracak. (Fotospor)

        15

        Transfer listesinde birbirinden ünlü yıldızlar bulunan Cimbom, son olarak Arsenal'in golcüsü Lukas Podolski'yi de kapsama alanına aldı. (Fotomaç)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ