Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor Essaid Belkalem, Trabzonspor transfer, Trabzonspor Mitroglou - Trabzonspor Haberleri

        Teknik direktör Vahid Halilhodzic’in “Takıma 9-10 takviye lazım” sözleriyle adeta alarma geçen Trabzonspor Yönetimi, bayramda bombayı patlattı. Bordo-Mavililer, Cezayir Milli Takımı’nın 1.90’lık stoperi Essaid Belkalem’i 1 yıllığına kiraladı. 25 yaşındaki oyuncu, Cezayir kulübü JS Kabylie ile olan sözleşmesinin sona ermesinin ardından 2013 yılında İspanyol ekibi Granada’ya 5 senelik imza attı. Geçtiğimiz sezon İngiltere Championship takımlarından Watford’a kiralanan Belkalem, toplam 8 maçta forma şansı bulabildi. Ancak Cezayir Milli Takımı forması altında Dünya Kupası’ndaki performansıyla yıldızı parladı. Rusya ve Almanya maçlarında tam not alan oyuncu, teknik direktör Vahid Halilhodzic’in en güvendiği isimlerin arasına girdi.

        ‘KOMŞU’ DA HAZIR

        Karadeniz ekibinin transfer çalışmaları Belkalem ile de sınırlı değil. Bordo-Mavililer, Premier Lig’den Championship’e düşen Fulham’ın golcüsü Kostas Mitroglou konusunda da önemli mesafe aldı. Yunan santrforun tercihini Trabzonspor’dan yana kullandığı ve transferin imza aşamasına geldiği belirtildi. 1988 doğumlu yıldız için Fulham’a 7 milyon Euro ödeneceği iddia edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ