Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor Miguel Torres Gomez transfer (Miguel Torres kimdir) - Trabzonspor Haberleri

        HTSPOR / Haluk AYYILDIZ

        Karadeniz ekibinin, 2-2 biten Lokomotif Taşkent maçında ortaya koyduğu kötü futboldan endişe duyan Vahid Halilhodzic’in, “9-10 transfer şart” açıklaması yönetimi harekete geçirdi. Bosnalı teknik adamın acil olarak takviye istemesinin ardından kolları sıvayan yönetim, ilk hedef olarak Karabükspor’un milli futbolcusu İshak Doğan’ı belirledi.

        Savunmanın solunda oynayan 24 yaşındaki genç yetenek; hem sol bek, hem sol kanat, hem de stoper mevkilerinde görev alabiliyor. Bir yıl daha sözleşmesi bulunan İshak’ı satıp para kazanmak isteyen Karabükspor, 3.5 milyon Euro civarında bir rakam talep ediyor. İbrahim Hacıosmanoğlu yönetimi, 2.5 milyon Euro artı bir oyuncu vererek bu transferi bitirmeyi hedefliyor.

        FORVETE COLE

        Forvet için İngiltere’nin Westham kulübünde forma giyen Carlton Cole’ün üzerinde duran Trabzon, savunmaya da son olarak Olympiakos’ta görev alan, şu an bonservisi elinde olan İspanyol Miguel Torres Gomez’i düşünüyor. 28 yaşında ve 1.84 metre boyundaki İspanyol yıldız tam bir joker. Asıl bölgesi sağ bek olmasına rağmen, sağ-sol stoper ve sol bek pozisyonlarında da görev yapabiliyor. 1 Temmuz’da sözleşmesi biten Gomez’le pazarlıklar sürüyor.

        MORAL DÖNERİ

        Bordo-Mavili oyuncular, Avusturya kampında dün sabahki idmandan sonra otelde döner ziyafeti

        çekti. Halilhodzic’in açıklamaları nedeniyle gerilen oyuncular, biraz olsun stres attı.

        KADIR KELEŞ’TEN KÖTÜ HABER

        Aksilikler Trabzon’un yakasını bırakmıyor. Bourceanu, Emre ve Zeki Yavru’dan sonra bu kez de Kadir Keleş’in sakatlanması şok etkisi yarattı. Sol ayak bileğinden sakatlanan genç oyuncu, 2-3 hafta forma giyemeyecek. Bu gelişmeyle kampta orijinal sol bek kalmadı.

        YUSUF’A TAM NOT

        Halilhodzic’in, Lokomotif Taşkent önünde en çok Yusuf Erdoğan’ı beğendiği ortaya çıktı. Yenilerden Mustafa Yazgan, Serdar Gürler, Deniz Yılmaz, Salin Dursun, Anıl Taşdemir ve Gökhan Karadeniz beklentileri karşılayamazken, sadece Turgut Doğan Şahin umut verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ