Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Budapeşte'de özel maçta karşılaştığı Honved'i 2-1 yendi - Galatasaray Haberleri
        1

        OLCAN ADIN: Sağ kanatta başlayıp, sonra Emre’nin yerine forvet arkasına geçti. R.Wien maçına göre çok daha iyiydi. İlk yarıda bir asist yaptı, bir topu direkten döndü. İkinci yarıda oyundan düştü.

        2

        BURAK: Hücumda yalnız kalmasına rağmen canla başla çalışıyor. Aslan’ın lige en hazır oyuncusu.

        3

        SİNAN BOLAT: İlk maçı olması nedeniyle savunmadaki arkadaşlarıyla uyumsuzdu. İlk kurtarışı 87’de geldi. Frikikte ise yapacağı fazla bir şey yoktu.

        4

        SİNAN GÜMÜŞ: Ayaklarına çok hakim, çabuk bir oyuncu. 500 bin Euro’luk yıllık ücreti eleştirilmişti ama iyi bir altyapısı olduğunu gösterdi.

        5

        BRUMA: Seri, iyi top saklayıp, pas atıp içeri kaçıyor. Hem sakatlık sonrası tam olarak hazır olması hem de futbolunun olgunlaşması için zamana ihtiyacı var.

        6

        Prandelli, geldiği günden bu yana takımını 4-2-3-1 sistemi ile sahaya sürüyor. Galatasaray’ın mevcut kadro yapısına bakıldığında, bu sistem tercihi doğru gibi gözükebilir. Özellikle de zorlu deplasmanlar ve Şampiyonlar Ligi maçları için biçilmiş kaftan. Ancak bu sistemin bir de kötü yanı var.

        7

        O da Burak Yılmaz’ın yalnız kalışı! Evet, Burak bu maçta biri penaltıdan olmak üzere iki gol birden attı. Ama zorlu bir rakibe karşı, bunun her zaman bir garantisi yok. Yani rakip Honved olunca sorun değil. Ama yarın rakip Fenerbahçe olunca, tek başına neler yapabileceğini kestirmek güç...

        8

        Bu arada Honved takımının sadece 24 saat önce lig maçına çıkarak, Galatasaray önünde daha çok yedek oyuncularıyla mücadele ettiğini de ekleyelim. Yani bu maç asla bir gösterge değil. HTSPOR / ERHAN TELLİ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ