Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Beşiktaş Robinho transferi - Futbol Haberleri
        1

        COSTA SÜRPRİZİ
        Valencia ile yollarını ayırdı, Trabzonspor ile temasları sıklaştırdı. Geçen sezon da gündeme gelen Ricardo Costa için görüşmeler başladı. Defansa ısrarla takviye yapılmasını isteyen Halilhodzic, bonservisi elinde olan 33 yaşındaki oyuncuda karar kıldı. (Fanatik)

        2

        GALATASARAY MEDEL'İ KAPTI
        Cimbom, Olcan'dan sonra ikinci büyük bombayı da patlattı! Cardiff City'nin Şili'li yıldızı Gary Medel, son anda bir sürpriz olmazsa önümüzdeki sezon sarı-kırmızılı formayı giyecek. (Fotomaç)

        3

        İNGİLİZLER ONLARI İSTİYOR
        Bordo-Mavililer'in iki oyuncusu Malouda ve Celustka için İngiliz kulüpleri harekete geçti. Fransız yıldıza Leicester City resmen talip olurken, Sunderland de Celustka'nın peşini bırakmıyor. (Fanatik)

        4

        KARTAL BİR YILDIZ DAHA İSTİYOR!
        Demba Ba'yı alarak büyük sükse yapan Beşiktaş, bir dünya yıldızıyla daha flört ediyor. Başkan Fikret Orman, Milan'ın gözden çıkardığı Robinho'yu Kartal yapmaya çalışıyor. (Fanatik)

        5

        BAŞKANIN FORVET PLANI
        Trabzonspor'da forvet için büyük gün 30 Temmuz. Bu tarihte gidecek olan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, "Kampa forvetle geleceğim" demişti. Takıma katılması en çok mümkün olan golcü ise Samaras. (AMK)

        6

        BURSA'DAN WEBO HAMLESİ
        Chikhura maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Bursaspor teknik direktörü Şenol Güneş, transfer listesini verdi; Webo, Holmen, Emre Çolak ve Gökhan Zan'ı istedi. Yönetim de harekete geçti. Bu isimlerin kadroya katılması için tüm şartlar zorlanacak. Ersun Yanal’ın Fenerbahçe’de tutmak istediği Webo’nun Sarı-Lacivertliler’le bir yıl daha sözleşmesi var. Timsah yine de tecrüğbeli forvet için Fenerbahçe’nin kapısını çalacak. Düşünülen formül kiralık. (Fanatik)

        7

        FENERBAHÇE'DE 2 İSİM GÖNDERİLDİ
        Fenerbahçe'nin dün akşam yaptığı idmana çıkmayan Cristian Baroni ve Samuel Holmen'in Sarı-Lacivertli kulüple ilişkisi kesildi. (Sabah)

        8

        JİMMY VE BEŞİKTAŞ!
        Gökhan Töre ve Lanzini konusunda yüksek maliyetlere takılan siyah-beyazlılar, Gençlerbirliğili Jimmy Durmaz’ı gündemine aldı. Başkan Fikret Orman’ın, bu isim için Teknik Direktör Slaven Bilic’i ikna etmek üzere olduğu, orta saha için de yeni arayışlara başlandığı öğrenildi. (Milliyet)

        9

        ALMEİDA, ADA YOLCUSU MU?
        İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United, Beşiktaş'ın eski golcüsü Hugo Almeida için transfer çalışmalarına başladı. (Fanatik)