Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor halilhodzic 9-10 oyuncu, trabzonspor lokomotif taşkent, trabzonspor halilhodzic açıklama - Trabzonspor Haberleri

        2-2'lik beraberlikle biten Lokomotif Taşkent maçının ardından basının karşısına geçen ve oldukça gergin olduğu gözüken Halilhodzic, sert açıklamalarda bulundu.

        Boşnak teknik adam Halilhodzic, "Takımla ilgili ilk izlenimlerim doğru çıktı. Bu maçta tam bir tespit oldu. Trabzonspor'a büyük bir takviye yapmam gerekiyor. Şu anda kalite anlamında memnun olmadığımı söyleyebilirim. Birçok oyuncu bulmamız gerekiyor. Çok kritik ve olumsuz düşünemem ama gördüklerimle bugün bayağı bir tedirginim" dedi.

        Halilhodzic, "İmza töreninde en az 4 oyuncu istemiştiniz. Şimdi fikriniz değişti mi?" şeklindeki soruya şu şekilde cevap verdi:

        "Belki 9-10 oyuncuya bile ihtiyacımız olabilir. Tedirginim. Farklı bir şey bekliyordum. Fazla da konuşmak istemiyorum."

        Boşnak teknik adam, "Hangi mevkilere oyuncu lazım" şeklindeki soruya "Tüm mevkilere lazım" diye cevap verirken, gerçekleştiği iddia edilen Emrah Başsan ve Musa Nizam transferleri için ise "Şu ana kadar hiçbir transfer olmadı" yorumunu yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ