Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Futbolu PSG, Di Maria transfer (Di Maria kimdir? Di Maria'nin bonservis bedeli - Futbol Haberleri
        1

        Manchester United'ın başkan yardımcısı Ed Woodword'un, menajer van Gaal'ın Arda'yı istediği yönündeki ifadelerine yer verildi. Uzun süredir adı İngiliz kulübüyle anılan Arda Turan için söylenen iddialar da böylece doğru çıkmış oldu.

        2

        Ada basınından Daily Star’ın haberine göre Arda Turan La Liga’daki misyonunu doldurdu ve artık Premier Lig’de forma giymek istiyor. Manchester United Teknik Direktörü van Gaal’ın Vidal ve Strootman transferlerini gerçekleştiremediğine dikkat çekilen haberde Hollandalı teknik adamın Arda transferine yöneldiği aktarıldı.

        3

        Manchester United’ın Arda Turan için Nani+ 19 milyon Euro’luk bir teklif sunduğu iddia edilirken bu teklifin İspanyol kulübü tarafından arttırılmak istendiği iddia edildi. (Eurosport)

        4

        Marca'ya göre; PSG, Arjantinli yıldız Di Maria'nın transferi için Real Madrid'e 65 milyon Euro vermeye hazır...

        5

        Atletico Madrid ve Monaco, Chelsea'den ayrılması beklenen Fernando Torres için devrede. (Daily Mirror)

        6

        Cuadrado yarışına ManU da katıldı! Son günlerde adı sıkça Barcelona ile anılan Juan Cuadrado için Manchester United da Fiorentina'ya 30 milyon Euro'luk bir teklif yaptı. (Sport)

        10

        Real Madrid, Monaco'nun istediği bir yıllık kiralama ücreti (12 milyon Euro) ödemeyi kabul ederse 33 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu ile Radamel Falcao'yu kadrosuna katabilir. Falcao olmazsa hedef Lukaku!
        (ABC)

        11

        Victor Valdes, Bayern Münih'e transfer olabilir...

        12

        Manchester City, Sergio Agüero'yu 2019 yılına kadar kulüpte tutacak 52 milyon sterlinlik yeni bir sözleşme teklif edecek. (Daily Mail)

        13

        Atletico Madrid, bu sezon Real Sociedad'da olağanüstü bir sezonu geride bırakan Fransız yıldız Antoine Griezmann transferinde sona yaklaştı. Griezmann ile Arsenal de ilgileniyor.

        14

        Manchester City Isco'ya kitlendi! James Rodriguez'in Real Madrid'e transfer olmasıyla gözden düşen Isco için Manchester City devreye girdi. (Daily Mail)

        15

        Liverpool, ManU ve Real'in ısrarla istediği Şilili yıldız Arturo Vidal'i listesine aldı. Bonservise 43 milyon sterlinlik bir bütçe ayıran Merseyside ekibi, United'ın haftalık 200 bin sterlinlik maaş teklifine ne karşılık vereceği merak konusu. (El Mercurio)

        16

        Eto'o QPR ile görüşme odasında... Harry Redknapp, Chelsea ile sözleşmesi sona eren Samuel Eto'o'yu kadrosuna katmak istiyor. (Daily Mirror)

        17

        Pablo Osvaldo ile anlaşan Inter şimdi kulübü Southampton'ı ikna etmeye çalışacak. (Gazzetta dello Sport)

        18

        Arsenal, Manchester United'ın Portekizli yıldızı Nani için 9 milyon poundu gözden çıkarttı. Juve ve Milan da yıldız oyuncu ile ilgileniyor. (A Bola)

        19

        Manchester United, Hollanda Milli Takımı'nda muthiş bir performans gösteren Memphis Depay'ı PSV'den kiralamayı hedefliyor. (Metro)

        20

        Savunmasına takviye yapmayı planlayan Juve, Milan'da forma giyen Cristian Zapata için teklif yapmaya hazırlanıyor. (Gazzetta dello Sport)

        21

        Atletico'da Diego Simeone'nin inatla transfer etmek istediği Nico Gaitan, Fransız kulübü Monaco'ya daha sıcak bakıyor. (Marca)

        22

        Angel Di Maria'nın geleceği hakkındaki kararını bir kaç gün içerisinde vermesi bekleniyor. Yıldız oyuncunun 50-60 milyon Euro'luk bir ücret karşılığında Manchester United veya PSG'ye transfer olacağı iddia ediliyor. (Cadena Cope)

        23

        Real Madrid ile geleceği hakkında görüşmeler yapan Raphael Varane, Chelsea'nin radarında olmayı sürdürüyor. (The Independent)

        24

        Lovren Liverpool yolunda... Liverpool Southampton'ın istediği 20 milyon poundu ödemeyi kabul etti. Hırvat stoper cumartesi günü sağlık kontrolünden geçtikten sonra imzayı atabilir. (Daily Mail)

        25

        Inter'in yeni planı; forvet transfer isteyen Inter, ManU forması giyen Javier Hernandez'e yöneldi.

        26

        Mundo Deportivo'ya göre; Marcelo ya da Fabio Coentrao... İki isimden biri Real Madrid'den ayrılacak!

        27

        Barcelona, başarılı defans oyuncusu Vermaelen'in transferi için son olarak 20 milyon Euro'ya kadar çıkacak...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ