Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Transfer haberleri (En son çıkan transfer haberleri Fenerbahçe Beşiktaş Galatasaray) - Galatasaray Haberleri
        1

        TARIK ÇAMDAL ASLAN OLDU
        Galatasaray'ın uzun süredir kadrosuna katmak için uğraştığı Eskişehirsporlu futbolcu Tarık Çamdal'ın transferini bitirdi. Sarı-Kırmızılılar, milli futbolcu ile 4 yıllığına anlaşmaya vardı. (TRTSpor)

        2

        TÖRE'NİN ALTERNATİFİ PORTEKİZLİ SİLVESTRE
        Portekiz'in Ojogo gazetesi; Beşiktaş'ın Porto'da forma giyen Silvestre Varela için transfer teklifi yaptığını, iki tarafın görüşmelerde son aşamaya geldiğini yazdı. (Fotomaç)

        3

        GÖKHAN TÖRE İMZAYA HAZIR
        Gurbetçi futbolcu, Siyah-beyazlı yöneticilere mesaj gönderdi. "İnşallah en kısa sürede imza atarım. Benden yana sorun yok. Kulüpler anlaşsın, Beşiktaş forması giymeye hazırım..." dedi. (AMK)

        4

        ÇİLEK DEĞİL BAYRAM ŞEKERİ!
        Kosta Rika'nın genç forveti Campbell için gözünü karartan Başkan Ünal Aysal, hedefi belirledi: İmzayı atacağız, bayram yapacağız! (AMK)

        5

        "KURTARIN BENİ"
        İki sezon önce Fırtına'yı zorda bırakıp, Moskova'ya giden Senegalli Dame N'Doye, menajerini Trabzon'a gönderdi. Rusya’da mutsuz olduğunu vurgulayan N’Doye, “Trabzonspor’da oynamak istiyorum” dedi. (Fotomaç)

        6

        RONALDINHO HEYECANI
        Ronaldinho'nun Atletico Miniero'dan ayrılmasıyla birlikte, Siyah-beyazlılar harekete geçti. (AMK)

        7

        MEDEL İDDİASI
        Şili gazetesi El Mercurio'nun haberine göre Galatasaray; Medel’in transferi için İngiliz kulübü Cardiff City ile büyük ölçüde anlaştı. Galatasaray’ın Medel için 8 milyon Euro’luk bir bonservis bedeli konusunda anlaştığı iddia edilirken sarı kırmızılı yönetimin bu transfer için takımdan ayrılması beklenen Emmanuel Eboue’yi de takasda kullanmak istediği ifade edildi. (Eurosport)

        8

        FENER'DE MUTLU SON YAKIN
        Diego Ribas'ın ardından yabancı transferini kapatan Fenerbahçe, yerli oyuncu arayışlarında mutlu sona yaklaştı. Sarı-Lacivertliler, 3 golcüsünün Afrika Kupası’na gitme ihtimali olması nedeniyle Mevlüt’le temasları hızlandırdı. Mevlüt’ün kulübü St.Etienne ile bonservis pazarlıklarına başlayan Sarı-Lacivertliler, milli oyuncudan da olumlu yanıt aldı.

        9

        WESLEY KALIYOR
        Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers, Hollandalı yıldızın Galatasaray'dan başka bir yere gitmeyi düşünmediğini ve kariyeri boyunca Galatasaray'da kalmak istediğni söyledi.

        10

        TUNCAY ŞANLI BOMBASI
        Gökhan Ünal, Alanzinho, Kenan Hasagic, Nuno Coelho, Ante Kulusic transferleriyle adından söz ettiren Balıkesirspor çok sürpriz bir isimle daha imza aşamasına geldi. Bal-Kes, Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Tuncay Şanlı ile anlaşmak üzere...

        11

        BEBE BENFİCA'DA
        Benfica, Manchester United'dan Portekizli futbolcu Bebe'yi kadrosuna kattı. Bir dönem Beşiktaş'ta da forma giyen 24 yaşındaki futbolcu, Manchester United kariyerinde yalnızca 7 maçta oynayabildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ