Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Marko Marin Beşiktaş (En sın bjk haberleri) Marko Marin Beşiktaş transfer (Marko Marin kimdir?) Marko Marin Chelsera - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR ÖZEL / Kartal YİĞİT

        Forvetteki sorunu Demba Ba ile çözen Beşiktaş’ta gerek taraftar, gerekse teknik heyet dört gözle yeni 10 numaranın gelmesini bekliyor. Bu kapsamda listesine bir çok yıldızı alan Siyah-Beyazlılar’ın temas halinde olduğu isimlerden biri de Makro Marin’di...

        Manuel Lanzini ve Bryan Ruiz’in arkasında 3. alternatif olarak duran 25 yaşındaki futbolcu, adım adım Kartal’a yaklaşıyor. 10 numara transferini yürüten Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Nur Çebi, Marin için Chelsea ile yaptığı görüşmeleri neticelendirdi. Ada ekibi ile sıkı bir pazarlığa oturan Çebi’nin Marin’i bedelsiz olarak kiralama konusunda anlaştığı öğrenildi.

        YÖNETİMDEN SÜRE İSTEDİ

        Alman yıldızı da her konuda ikna eden Çebi’nin oyuncunun menajeri ile bir araya gelip aradaki ufak pürüzleri halettiği belirtildi. Bu transfer için yoğun bir mesai harcayan ve işi imza aşamasına getirten Çebi, Marin ile el sıkışıldığını teknik direktör Slaven Bilic’e iletti. Geçen sezon Sevilla’da kiralık olarak oynayan Alman yıldıza pek sıcak bakmayan Hırvat hocanın, karar vermek için yönetimden süre istediği belirtildi.

        Siyah-Beyazlı kurmaylar ise diğer adaylarda bir gelişme olmazsa 10 numara transferini en geç ikinci Feyenoord maçına kadar bitirmeyi planlıyor.

        BRYAN RUİZ BEKLEMEDE

        Marko Marin konusunda çekinceli davranan Bilic’in gönlündeki isim ise Bryan Ruiz... Fakat 28 yaşındaki oyuncunun Dünya Kupası’nda parlaması kulübü Fulham’ın fiyat yükseltmesine neden oldu. Ruiz, geleceği hakkında “Şimdilik beklemedeyiz” derken, Ada ekibi oyuncu için 8 milyon Euro istiyor.

        KURNAZ LEVANTE

        Beşiktaş’ın transfer etmek istediği Yunan stoper Vyntra’nın kulübü Levante, pürüz çıkardı. Kartal’ın ısrarını dikkate alan ve oyuncuyu bırakmak istemeyen İspanyol ekibinin, 500 bin Euro’luk bonservis bedelini yükselttiği öğrenildi. Vyntra’nın ise Beşiktaş’a gitmek istediğini Levante’ye bildirdiği ancak kulüp başkanı Quico Catalan’ın “Ayrılmana karşıyız” dediği ifade edildi.

        ORMAN’IN LANZİNİ AŞKI!

        Marko Marin ve Bryan Ruiz’de bu gelişmeler yaşanırken, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın Lanzini için nabız yokladığı ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde Arjantinli için “Üstüne para verseler almam. Tepe tepe kullansınlar” diyen ve transferden vazgeçtiklerini açıklayan Orman’ın böyle bir hamlede bulunması şaşkınlık yarattı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ