Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig balotelli galatasaray, mevlüt erdinç fenerbahçe, bryan ruiz beşiktaş, samaras trabzonspor, günün transfer iddiaları - Futbol Haberleri
        1

        G.SARAY'A 'EVET' DİYECEK
        Marsilya'nın 29 yaşındaki milli yıldızı Mathieu Valbuena, Galatasaray'dan teklif bekliyor. Bonservisi 7 milyon euro olan orta saha oyuncusuna, D.Moskova 3 milyon euro'dan 3 yıllık sözleşme teklif etti. Ancak Drogba ve Sneijder gibi kendisini göstermek isteyen 1.67'lik Valbuena, Devler Ligi ve hayran olduğu İstanbul için G.Saray'ın teklifine 'evet' demeye hazır. (Fotomaç)

        2

        FENERBAHÇE BİLETİ HAZIR
        FIFA'nın Nijerya ile ilgili kararı Fenerbahçe'yi harekete geçirdi. Emenike, Afrika Uluslar Kupası'na gideceği için Mevlüt Erdinç dosyası yeniden açıldı. Transferle ilgili en önemli ipucu da milli futbolcudan: Haber bekliyorum. Önümüzdeki hafta İstanbul'a gidebilirim. (Fanatik)

        3

        MARIN BEŞİKTAŞ'A DOĞRU
        Werder Bremen'den 2012 senesinde 6.5 Milyon Pound'a Chelsea'ye transfer olan ve geçen sezonu Sevilla'da kiralık olarak geçiren Marko Marin kiralık olarak Beşiktaş'la anlaşmak üzere... (Fanatik)

        4

        BOUGHERRA TAMAM
        Trabzonspor, ilk yabancı transferi için mutlu sona ulaştı. Bonservisi elinde olan Cezayirli stoper Madjid Bougherra ile her konuda anlaşma sağlandı. İmzaların atılması an meselesi... (Fanatik)

        5

        CİMBOM'UN RAKİBİ INTER
        Galatasaray, Cardiff City'nin orta sahası Gary Medel için 10 milyon Pound önerdi, 9 milyon Pound teklif eden Inter'le kıyasıya bir yarışa girdi. (Fanatik)

        6

        MONACO, SOW'DAN VAZGEÇMİYOR
        Moussa Sow'la ilgili her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Al Shabab, Al Jazire ve Sunderland'ten sonra Monaco da ikinci kez Senegalli'yi gündemine aldı. Kırmızı-Beyazlılar, ailesi Fransa'da yaşayan golcü futbolcu için 15 milyon Euro'yu gözden çıkardı. (Fanatik)

        7

        10 NUMARA HAREKATI
        Başkan Fikret Orman, Lanzini konusunda resti çekti. 10 numara transferi konusunda gözler, Bryan Ruiz, Marin ve Danny'ye çevrildi. 3 isimle de temaslar sürüyor ama Kosta Rika'nın kaptanı Ruiz ilk tercih olarak gösteriliyor. (Fanatik)

        8

        BALKES'TEN MELO BOMBASI
        Süper Lig'in yeni takımı Sercan Yıldırım'ın transferini bitirdi, gözünü Fransa 1. Lig ekibi Evian'ın santrforu Tulio de Melo'ya dikti. Kırmızı-Beyazlılar, Brezilyalı golcüyle anlaşma aşamasında. (Fanatik)

        9

        GÖKHAN İNLER İÇİN ÇİZME'YE ÇIKARMA
        Napoli'ye 6.5 milyon Euro teklif edecek olan Cimbom, Gökhan'ı 2. kampa yetiştirmek istiyor. (Fanatik)

        10

        KARTAL SAĞ BEKİNİ BULDU
        Beşiktaş, Dünya Kupası'nda da forma giyen Yunan defans Loukas Vyntra ile anlaştı. Fikret Orman, tecrübeli oyuncuyu Bilic’in istediğini söyleyerek, “Bonservisi yok. Kendisi de 500 bin Euro civarında para talep ediyor. Vyntra’yı alacağız” dedi. (Fanatik)

        11

        TRABZONSPOR'U YAKIN TAKİBE ALDI
        Karadeniz ekibinin forvet listesinde de yer bulan Andre-Pierre Gignac önceki gün resmi Twitter hesabından Trabzonspor'u takip etmeye başladı. (Fotomaç)

        12

        ARDA TURAN BOMBASI
        İngiliz Metro gazetesinin haberine göre; Arda Turan Manchester United yolunda. Ada basınında yer alan haberlere göre Manchester United, Atletico Madrid ile Arda Turan'ın transferi için resmi görüşmelere başladı. Metro gazetesinde ayrıca Arda Turan için Manchester United'ın yanı sıra Monaco'nun da devrede olduğu belirtildi.

        13

        ASLAN GİBİ FORVET
        Galatasaray'da başkan Ünal Aysal, 22 yaşındaki Kosta Rikalı forvet oyuncusu Joel Campbell için devreye girdi. (AMK)

        14

        OLAY ADAM SİVAS'TA
        Chrisantus'u alarak forveti takviye eden Sivasspor, savunmayı da güçlendiriyor. Beşiktaş'la bağlarını koparan Yalçın Ayhan, dün Sivas'a geldi, ilk görüşme olumlu geçti, transfer iki güne kadar netleşecek. (Fanatik)

        15

        ASLAN'A 'DEMİR' ADAM
        Gaziantepspor, kadroda düşünülmeyen Engin Baytar ve Yiğit Gökoğlan'ı isterken Galatasaray da iki oyuncuya karşılık Muhammet Demir'i istedi. Bir yıl sözleşmesi kalan 22 yaşındaki golcünün bu teklife çok sevindiği ve görüşmeleri merakla beklediği öğrenildi. (Fotomaç)

        16

        GÖKHAN TÖRE BASKISI
        Beşiktaş'ta gözler yeniden Gökhan Töre'ye çevrildi. Siyah-Beyazlılar 4.5 milyon Euro artı bir sonraki satıştan yüzde 25 teklif ettikleri Rusların kapısını son bir kez daha çalarak Töre'yi kiralık istediklerini iletecekler. Bu teklif kabul görmezse, Jimmy Durmaz için İlhan Cavcav'a 2.2 milyon Euro'luk teklif yapılacak ve İsveçli oyuncuya imza attırılacak. (Fotomaç)

        17

        MOSTEFA BİTTİ, GÖKHAN ZAN YOLDA
        Ajaccio'dan genç forvet Demba Camara'yı alan Gaziantepspor, orta saha transferini de yaptı. Kırmızı-Siyahlılar, 30 yaşındaki Cezayirli Mehdi Mostefa'yı kadrosuna kattı, sırada Galatasaray'da kadro dışı kalan Gökhan Zan var. (Fanatik)

        18

        MERSİN BÜYÜK OYNUYOR
        Son olarak Tita'ya imza attıran Mersin İdmanyurdu, transferde durmak nedir bilmiyor. Ancak Kırmızı-Lacivertliler'in bu kez gündemindeki isimler ses getirecek cinsten... Carlton Cole, Robin Olsen ve Köksal Yedek... (Fanatik)

        19

        ROMULO TRANSFERİNE ALLEGRİ ENGELİ
        Aslan’ın hocası Prandelli’nin isteği doğrultusunda Galatasaray’ın transfer gündemine giren sağ bek Romulo için büyük bir rekabet yaşanıyor. Verona forması giyen 27 yaşındaki futbolcuyu, Juventus’ta göreve gelen Allegri’nin de çok istediği ortaya çıktı. (Fanatik)

        20

        ES-ES'E BİR FORVET DAHA
        Rusya Premier Ligi'nde iki kez gol krallığı yaşayan Spartak Moskovalı forvet Welliton'u kadrosuna katan Eskişehirspor, forvete bir takviye daha yaptı. Kırmızı-Siyahlılar, Wolfsburg’dan 21 yaşındaki hücum oyuncusu Andaç Güleryüz’le 4 yıllık sözleşme imzaladı. (Fanatik)

        21

        ENERAMO VE FURKAN KARABÜK'E
        Kulüp tarihinde ilk kez Avrupa'ya gidecek olan Karabükspor, transfere hız verdi. Kırmızı-Mavililer Eneramo'yla söz kesti, Furkan'ı da ikna etti. Gözler oyuncuların takımları Beşiktaş ve Galatasaray'a çevrildi. (Fanatik)

        22

        GALATASARAY MILAN'LA ANLAŞTI
        İtalya'nın La Republica gazetesinden müthiş iddia... Gazete, G.Saray ile Milan'ın Balotelli konusunda el sıkıştığını yazdı. (Fotomaç)

        23

        FIRTINA ÖNCESİ SESSİZLİK
        Açılış sayfasına "Fırtına öncesi sessizlik" ibaresini koyan Trabzonspor'un 29 yaşındaki Yunan forvet Samaras ile anlaştığı öne sürüldü. (Fotomaç)

        24

        HUNTELAAR BOMBASI
        Bu sezon çilek değil 'portakal' isteyen Ünal Aysal, Schalke'nin yıldızı Huntelaar için derhal girişimlere başlanması talimatı verdi. Golcü oyuncunun Aslan'da forma giyen vatandaşı Sneijder'den takım hakkında detaylı bilgi istediği öğrenildi. (Fotomaç)

        25

        ENGİN BAYTAR'A VETO
        Mehmet Özdilek yönetiminde çıtayı yükseltmeyi hedefleyen Çaykur Rizespor, transferde hata yapmak istemiyor. Mehmet Özdilek, geçtiğimiz sezon Galatasaray’dan kiralanan, ancak yaşadığı sakatlık nedeniyle beklentilerin uzağında kalan Engin Baytar'ı reddetti. (Fanatik)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ