Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Bursaspor - Chikhura olaylar (UEFA Avrupa Ligi) Bursa-Chikhura maçının ardından büyük olaylar çıktı - Futbol Haberleri

        Bursa-Chikhura maçının ardından büyük olaylar çıktı. Penaltıların ardından Chikhura’lı futbolcuların, Yeşil-Beyazlı taraftarların önünde sevinmesi sonucu saha içinde oyuncular arasında kavga çıktı. Asıl skandal ise daha sonra patlak verdi.

        Gürcü ekibinin hocası Soso Pruidze, basın toplantısında Türk gazetecilerin sorularına yanıt vermedi. Ardından toplantı salonuna gelen ve Gürcü basın mensuplarının gürültüsünden rahatsız olan Bursa’nın çalıştırıcısı Şenol Güneş, “Benim toplantım, sizin değil. Sakin olun” diyerek uyarıda bulundu.

        Gürcü gazeteciler, Güneş’in basın toplantısı sonrası Türk basın mensuplarına küfür ederek ortamı gerdi. Bunun ardından Gürcüler, Türk basın mensuplarına kamera ve tripotlarla saldırdı. Birçok Türk gazeteci darp edildi.

        Olayları Trabzonsporlu eski futbolcu Arçil Arveladze sakinleştirmeye çalıştı. Saldırı sırasında UEFA’dan hiçbir gözlemcinin bulunmaması da ayrı bir skandaldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ