Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş fenerbahçe transfer, galatasaray transfer, beşiktaş transfer - Galatasaray Haberleri
        1

        BRYAN RUIZ HAREKATI
        10 numara transferi için kolları sıvayan Beşiktaş, Lanzini transferinden vazgeçerek Kosta Rikalı Ruiz'le masaya oturdu. (AMK)

        2

        GÖKHAN İNLER ASLAN GİBİ
        Galatasaray, Türk pasaportu bulunan Napoli'nin orta saha oyuncusu Gökhan İnler ile prensipte el sıkıştı. İtalyanlar'ın kapısı, 6,5 milyon Euro'luk teklifle çalınacak. (Fanatik)

        3

        BOLANOS BEKLEMEDE
        Menajerler tarafından önerilen Kosta Rikalı sağ kanat oyuncusu Bolanos, teknik direktör Slaven Bilic'e sunuldu. Hırvat hocanın yanıtı olumlu oldu. (Fanatik)

        4

        ROTA PALETTA
        Cesare Prandelli, Parma'nın savunma oyuncusu Arjantin asıllı İtalyan stoper Gabriel Paletta'yı istiyor. Paletta, Serie A'nın en istikrarlı savunmacılarından biri olarak gösteriliyor. (AMK)

        5

        YA DARMIAN YA ROMULO
        Eboue ve Sabri'yi kampa götürmeyen Prandelli, istediği sağ bekleri de yönetime iletti. İkisi de Serie A'da forma giyen Darmian ile Romula'dan biri Aslan olacak. (Fanatik)

        6

        MAHŞERİN DÖRT ATLISI
        Galatasaray, Fernando Torres, Samuel Eto'o, Zlatan Ibrahimovic ve Balotelli'den birini alacak. (Fotomaç)

        7

        İTALYA'DAN VARGAS İDDİASI
        İtalyan basını Fiorentina'nın Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın Juan Vargas'a ihtiyacının kalmadığını ve gözden çıkardığını belirtti. 30 yaşındaki oyuncunun G.Saray'a "Tamam" diyeceği ifade edildi. (Tuttosport)

        8

        FENERBAHÇE'YE PİYANGO!
        Premier Lig takımlarından Crystal Palace'ın sarı lacivertli kulübün kapısını Krasic ve Yobo için çaldığı iddia edildi. (Eurosport)

        9

        SABRİ BUNDESLİGA'YA!
        Prandelli'nin kadroda düşünmediği Sabri Sarıoğlu, Bundesliga ekiplerinden Köln ve Nürnberg ile görüşüyor. (Fotomaç)

        10

        GÖKHAN ZAN BAŞAKŞEHİR'E
        İstanbul Başakşehir'in son gözdesi Gökhan Zan oldu. Savunmayı tecrübeli bir isimle güçlendirmeyi amaçlayan İstanbul ekibinin, Gökhan’a teklif götürdüğü öğrenildi. (Fanatik)

        11

        KURTARICI ÜMİT KURT
        F.Bahçe'de Egemen'in tedavisi hâlâ bir sonuç vermedi. Kanarya da 23 yaşındaki Sivaslı Ümit Kurt'u almak için zemin aramaya başladı. (Fotomaç)

        12

        SOW, ÇILGIN SERVETİ ELİNİN TERSİYLE KENARA İTTİ
        Moussa Sow için Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ekibi Al Ain, Fenerbahçe’ye 15 milyon Euro, Sow'a da 3 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme önerdi. Ancak Senegalli yıldız bu teklifi elinin tersiyle çevirerek Fenerbahçe'de kalmak istediğini söyledi. (Bugün)

        13

        DANY'YE FRANSA YOLU GÖZÜKTÜ
        Galatasaray'da gözden çıkartılan Dany'nin adı Süper Lig kulüpleri ile anılsa da St. Etienne kulübüyle tecrübeli stoperin menajerinin transfer görüşmesi yaptığı öğrenildi. Dany'nin Fransa'nın köklü ekibi St. Etienne'ye yakın olduğu belirtiliyor. (Fotomaç)

        14

        KARTAL'DA BÜYÜK GÜN
        Yunan savunma oyuncusu Loukas Vyntra ile her konuda anlaşan Siyah-Beyazlılar'da Gökhan Töre'de de işlem tamam. Beşiktaş, her iki transferi de resmileştirecek. (Fanatik)

        15

        ANTEP'TEN HOLMEN ATAĞI
        Fenerbahçe'de gözden çıkarılan ve adı Anadolu takımlarıyla hemen hemen hepsiyle anılan Samuel Holmen'in son taliplisi Gaziantepspor oldu. (Fanatik)