Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Michal Kadlec, Kadlec önemli açıklamalarda bulundu - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'nin sol bek oyuncusu Michal Kadlec, yeni formaların takıma şans getireceğine inandığını, bu formayla beraber 4. yıldızı takıp sezonu şampiyon bitireceklerini söyledi.

        Kadlec, takımının Düzce Topuk Yaylası'ndaki kulüp tesislerinde devam eden kampın 8'inci gününde düzenlediği basın toplantısında, kulübün kendisine ait güzel bir tesisi olduğunu, kampta kendisinin mutlu hissettiğini söyledi.

        Fenerbahçe'de ikinci sezonunu geçirdiğini ve gerçekten çok güzel bir hazırlık süreci içerisinde olduğunu anlatan başarılı sol bek, "İlk hafta havalar kötüydü ama şimdi güzel. İnşallah böyle devam eder ve biz de çalışmalarımızı güzel şekilde sürdürürüz" dedi.

        Yeni formaları çok beğendiğini vurgulayan Kadlec, "Yeni formalarımızın bize yeni sezonda şans getireceklerine inanıyorum. Bu formayla beraber 4. yıldızı da takıp sezonu bitirmeye çalışacağız" diye konuştu.

        "Takımda nerede bana ihtiyaç varsa orada olmaya çalışıyorum" diyen Kadlec, şunları söyledi:

        "İkinci yarıda takıma stoper mevkisinde katkıda bulundum. Bu tamamen teknik ekibin kararıdır. Nerede daha fazla faydalı olabileceksem orada mücadele etmeye devam edeceğim. Kadroda 8 yabancı bulunabilecek, ancak takıma baktığınızda 10-11 yabancı oyuncu var. Bu da demek oluyor ki 2-3 oyuncunun gitmesi gerekiyor. Bu Federasyonun aldığı bir karardır. Kulüplerin mecburi uyması gereken bir kuraldır. Buna uyarak devam edeceğiz."

        Geçen sezon birçok maçta yabancı sınırlaması sebebiyle kadro dışı kaldığını hatırlatan Çek futbolcu, "Benim için de bu kadar kadro dışı kalmak bir ilkti diyebilirim. Ancak her zaman hazır olmanız gerekiyor. Bu yaz da sürekli çalıştım ve fit olmaya gayret ettim" diye konuştu.

        Takımın yeni transferi Diego Ribas'ın çok iyi bir oyuncu olduğunu anlatan Kadlec, "Kendisiyle Almanya'da kupa finalinde karşılaşmıştık. Leverkusen'de oynarken, Werder Bremen'e karşı çok iyi oynamışlardı. Almanya'da 10 ya da üzeri asistle sezonu bitirmişti. Fenerbahçe'de bu şekilde çok başarılı olacağını ve bize katkı sağlayacağını inanıyorum" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ