Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray Sinan Bolat, Sinan Bolat transfer, Galatasaray transfer - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray, Portekiz'in Porto takımının oyuncusu Sinan Bolat'ı, 2014-2015 sezonu için 1 yıllığına kiraladı.

        Galatasaray Sınai ve Ticari Yatırımları AŞ'den yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, "Porto ile şirketimiz arasında Porto'nun profesyonel oyuncularından Sinan Bolat'ın 2014-2015 sezonu için bedelsiz olarak kiralanması konusunda anlaşmaya varılmıştır. Futbolcuya ise 2014-2015 sezonu için 1 milyon 300 bin avro sabit transfer ücreti ve 20 bin avro maç başı ücreti ödenecektir. Futbolcuya yapılacak ödemeler her yıl sabitlenecek döviz kurundan Türk Lirası olarak ödenecektir" denildi.

        Porto takımının oyuncusu olan kaleci Sinan Bolat, geride kalan sezonun ikinci yarısında Kayserispor'da kiralık olarak forma giymişti.

        BOLAT'TAN İLK SÖZLER

        Galatasaray'ın yeni transferi Sinan Bolat, sarı kırmızılı takımın Avusturya'daki kampında açıklamalarda bulundu.

        Transferin resmileşmesinin ardından Viyana'daki kampa katılan Sinan Bolat, takım arkadaşlarıyla tanıştıktan sonra GS TV'ye özel açıklamalarda bulundu.

        İşte Sinan Bolat'ın açıklamaları;

        "SABIRSIZLANIYORUM"

        "Galatasaray gibi büyük bir camiaya, kulübe geldiğim için çok mutluyum. Milli takımdan da arkadaşlarım var. Hepsiyle selamlaştık. Takımımda çalışmak için sabırsızlanıyorum."

        "Prandelli dünya çapında kendisini kanıtlamış bir teknik adam. Galatasaray'a katkısı büyük olacaktır."

        "Galatasaray'da benim amacım sürekli oynamak. Takımda kaliteli kaleciler var. Muslera olsunn Eray olsun iyi kaleciler. İyi bir rekabet olacak. Bu rekabet takıma olumlu yansır diye düşünüyorum."

        "4. YILDIZ BİLİNCİNDEYİZ"

        "4. yıldız sezonu olduğunun bilincindeyiz. Bu sezon elimizden geleni yapıp şampiyon olmak istiyoruz. Bu sezon alınacak şampiyonluk normalden daha büyük öneme sahip."

        "Milli takıma tekrar dönmek, Türkiye kalesini korumak istiyorum. Orada bulunmak bir futbolcu için büyük gurur."

        "Geçen sezon Tükiye liginde yarım sezon oynadım. Ligi tanıdım. Artık Galatasaray'dayım. Burada elimden geleni yapıp takıma yardımcı olmak istiyorum."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ