Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Gökhan Güleç, faal futbol hayatını noktalayacağı söylentilerini yalanladı - Futbol Haberleri

        Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından İnegölspor'un Türk futboluna kazandırdığı; Beşiktaş, Bursaspor, Gaziantepspor gibi takımlarda üst düzey futbol oynayan Gökhan Güleç, faal futbol hayatını noktalayacağı söylentilerini yalanladı.

        İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, İnegölspor'un sözleşmeli oyuncuları olan Gökhan Güleç ve Metin Akan'ın planları arasında olmadığını belirterek, "Biz aç oyuncu arıyoruz. Heyecanını yitirmemiş oyuncu bakıyoruz. Metin iyi bir oyuncuydu ama geçen sene sıkıntılar yaşamış. Ama bu yıl aramızda olmayacak. Forvet konusuna yoğunlaşmış durumdayız. Forvet olarak sadece Mümin var. Mümin'in bizim takımımızda olması rahatlatıyor. Adet olarak orada eksiğimiz var. Bir tane daha kaliteli bir santrafor düşünüyoruz. Arayışlarımız sürüyor. Yönetici arkadaşlarımız o konuda çalışma yapılıyor" demişti.

        Şaban Yıldırım'ın açıklamasının ardından bazı basın organlarında 'Gökhan Güleç futbolu bırakıyor' haberleri çıkması üzerine açıklama yapan yetenekli futbolcu, "Sakatlığıma rağmen yetiştiğim kulüp olan İnegölspor'un başarısı için elimden geleni yapmaya çalıştım. Yapılan tetkiklerde sakatlığımın ocak ayına kadar süreceği söylendi. Şaban Yıldırım hoca ile görüşmede bulundum. İnegöllü olduğum için üzerimde baskı hissettiğimi ve İnegölspor'dan ayrılmak istediğimi söyledim. Sakatlıktan tamamen kurtulduktan sonra görüşme halinde olduğumuz PTT 1. Lig takımları arasından birisini tercih edip orada futbola devam edeceğim. Faal futbolu bırakmam gibi bir şey asla söz konusu değildir" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ