Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'ni kaptanı Selçuk İnan (Prandelli açıkladı) Prandelli'nin Sabri kararı (Galatasaray - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

        İşte İtalyan teknik adamın yaptığı açıklamalar:

        "Hazırlık kampı iyi gidiyor. Herkes çok istekli. Kazanan takım kurmaya çalışıyoruz. Teknik açıdan yeni projelerimiz var. Sağ bek pozisyonu için farklı alternatifleri deniyoruz. İstanbul'da kalan oyuncularımız profesyonelce çalışıyor. Galatasaray için bunu yapmaları gerekiyor."

        SABRİ ORTAK BİR KARARDI

        "Takımda teknik açıdan yeni bir proje hazırladık. Sabri Sarıoğlu kararı ortak bir karardı. Herkes tarafından alınmıştır. Kişisel olarak Sabri dahil İstanbul'da kalan oyunculara karşı saygısızlığım, kötü bir düşüncem yok. Ama değişim zamanı geldi."

        PİRLO, BALOTELLİ, SNEİJDER...

        "Değişimler şok edicidir. Kararları korkmadan almalıyız. Değişimler her zaman sert gelir. Galatasaray'da değişim zamanı gelmişti. Kimseyle kişisel bir problemim yok. Çalışmalarımızı transfer olmayacakmış gibi sürdürüyoruz. Bazı bölgelerde sıkıntılarımız olursa, o bölgelere transfer çalışması yaparız. Basında yer alan isimlerde hiçbir gerçekçilik bulunmuyor. Pirlo, Balotelli ve Sneijder haberleri gerçek dışı."

        BRUMA VE AMRABAT AÇIKLAMASI

        "Amrabat için söyleyebileceğim tek şey var, kendisi çok iyi bir insan. Kişisel olarak eleştiride bulunmam. Kendisi çok çalışıyor. Benim için isimden çok, futbolcunun performansı önemli. Bruma 6 aylık sakatlıktan sonra, ritmini, hızını tekrar kazanması gerekiyor. Sabırlı davranmalıyız. Çok yetenekli."

        YENİ KAPTAN SELÇUK İNAN

        "Takım kaptanı olarak Selçuk İnan'ı seçtik. Sneijder geldikten sonra ikinci kaptanı belirleyeceğiz. Hakan Balta'yı da unutmamak gerekiyor, seçeneklerimiz arasında."

        "Oruç olayı aslında sırrımız olacaktı. Size bir daha güvenmeyeceğim."

        "Galatasaray'a gelerek çok doğru bir karar verdim. Profesyonel açıdan benim için büyük bir heves. Kendi isteğim ile buradayım. 4. yıldızı kazanmalıyız. Her zaman kazanmayı isteyen bir takım kurmak istiyorum. Herkes bir takımın ofansif olması gerektiğini düşünebilir ama futbol bu değil. Defans önemli... Takımda herkes sürekli çalışıyor. Bu çok güzel. Herkes ne yapması gerektiğini bilmesi gerekiyor. Herkesin istekli olması beni mutlu etti."

        Prandelli, basın toplantısını gülerek ve "Forza (Haydi) Cim Bom Bom" diyerek sonlandırdı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ