Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray transfer, Dany transfer - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray, kadrosundaki yabancı sayısını indirmekte sıkıntı yaşıyor. Teknik direktör Cesare Prandelli'nin hazırlık kampına götürmediği Eboue, Dany ve Lucas Ontivero elde kalmış gibi gözüküyor.

        2

        Son olarak Cagliari'ye kiralandı olarak görülen Ontivero'nun geri dönmesi, sarı kırmızılı kulübün yabancı planlamasını bir kez daha alt üst etti.

        3

        Galatasaray'ın kadrosunda şu an 10 yabancı bulunuyor ve hiç transfer düşünülmese bile en az bir yabancı oyuncunun gönderilmesi zorunlu durumda.

        4

        Kadroda düşünülmediği söylenen oyunculardan Dany ile yapılan görüşmede Kamerunlu oyuncunun, 2 yıllık sözleşmesini öne sürerek, ücretinin peşin ödenmesi durumunda ayrılabileceğini söylediği öğrenildi.

        5

        Kadroda düşünülmediğini olgunlukla karşılayan Eboue de henüz bir başka kulüple anlaşmış değil. Fildişi Sahilli oyuncu da bir yıl daha sözleşmesi bulunduğu için rahat hareket ediyor ve henüz sarı kırmızılı kulübe bir teklif getirmiş değil.

        6

        Kadroya demir atan yabancılar gönderilemezken, kampa bulunan teknik direktör Prandelli ise bir stoper ve forvet takviyesi yapılmasını istiyor.

        7

        Prandelli'nin bu isteğinin gerçekleşmesi için ise Eboue, Dany ve Lucas Ontivero'nun üçünün birden bir şekilde başka kulübe gitmeye ikna edilmeleri gerek. Ancak bu konuda somut bir adım atılmazken, geçen her gün oyuncuların tazminat isteğini kabartıp, Galatasaray'ın aleyhine işliyor.

        (DHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ