Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig EMS Yapı Sivasspor musa sinan yılmazer sivasspor, sivasspor haberleri, musa sinan yılmazer roberto carlos - EMS Yapı Sivasspor Haberleri

        PTT 1. Lig takımlarından Samsunspor'dan Sivasspor'a transfer olan hücuma dönük orta saha oyuncusu Yılmazer, uzun bir aradan sonra yeniden Süper Lig'e döndüğü için çok mutlu olduğunu belirtti.

        Daha önce 2008-2009 sezonunda Denizlispor formasıyla Süper Lig'de top koşturduğunu anımsatan Yılmazer, "İnşallah, benim için de Sivasspor için de bu sezon hayırlısı olur. Kendimi bir kez daha kanıtlamam gerekiyor. İnşallah, çok çalışıp formayı kazanıp Sivasspor'a yararlı olmak istiyorum" diye konuştu.

        Yılmazer, Sivasspor'un köklü bir kulüp olduğunu, taraftarın her zaman takımının yanında yer aldığını söyledi.

        Kırmızı-beyazlı ekibin her zaman dolu tribünlere oynadığını anlatan Yılmazer, taraftarın itici bir güç olduğunu ifade ederek, "Biz de onlara layık olmaya çalışacağız" dedi.

        Sivasspor'un Brezilyalı teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde geçen sezon ligde önemli bir başarı elde ettiğini anımsatan Yılmazer, yeni sezonda da önemli başarılara imza atacaklarını dile getirerek, bu başarılarda pay sahibi olmak istediğini söyledi.

        "İNŞALLAH TAKIMA YARARLI OLURUM"

        Sivasspor'un oturmuş bir kadrosu olduğunu vurgulayan Musa Sinan Yılmazer, şunları kaydetti:

        "Sivasspor'un böyle bir kadrosu olması daha iyi. Hazır kadroda oynamak daha kolay çünkü herkes birbirini tanıyor. Kısa sürede arkadaşlarımın beni daha iyi tanıyacağına ve takıma adapte olacağıma inanıyorum. İnşallah, takıma yararlı olurum. Sürekli ilk 11'de oynamak istiyorum. Buraya oynamaya ve başarılı olmaya geldim. Hedeflerim var. Burada oynadığım ve forma bulduğum sürece takıma yararlı olacağıma inanıyorum. İnşallah da sürekli oynayan bir futbolcu olurum."

        "CARLOS'TAN ÇOK ŞEY ÖĞRENECEĞİM"

        Yılmazer, Roberto Carlos ile çalışacak olmanın heyecanını yaşadığını söyledi.

        Brezilyalı teknik adamın, futbolculuk döneminde Dünya Kupası ve Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluklar yaşadığını anımsatan Yılmazer, Carlos'tan çok şey öğreneceğini dile getirdi.

        Musa Sinan Yılmazer, bazı hedefleri olduğunu ve bu hedeflere ulaşmak için çok çalışmaya devam edeceğini belirterek, "Süper Lig'de herkes büyük takımlarda oynamak ister, benim de hedefim bu. Yine her futbolcu gibi A Milli Takım'da oynamak da hedeflerim arasında yer alıyor" şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ