Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Aziz Yıldırım Topuk Yaylası, Aziz Yıldırım forma tanıtımı, Aziz Yıldırım basın toplantısı, Fenerbahçe'nin yeni sezon formaları - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Genel Sekreter Mahmut Uslu, Topuk Yaylası'nda basınla sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Aziz Yıldırım ve Mahmut Uslu eşofmanlarını çıkardı. Yeni formayı, çubukluyu canlı yayında tanıttı. Yıldırım ve Uslu yeni sezon çubuklu formayla basına poz verdiler.

        FENERBAHÇE'DEN TARİHİ KARAR

        İşte Aziz Yıldırım'ın açıklamaları:

        "Bu sezon formamızın üzerinde göğüs reklamı almamaya karar verdik. Yönetim Kurulu kararı ile forma göğüs reklamı almıyoruz. Divan Kurulu Üyeleri, Kongre Üyeleri ve taraftarlarımız ile formamızın sponsoru biz olacağız. Formanın sponsoru taraftarımız olacak. Forma alacaklar. Onlara bir jest yapmak istedik. Göğüs reklamı olmadan 4. yıldızı takacağız. Yarın saat 12:00'den itibaren formalarımızın satışı başlayacaktır. Bu akşam forma tanımı ile ilgili videolar dönecek"

        "HERKESE BAŞARILAR"

        "Tüm takımlarımız çalışmaya başladı. Hepsine buradan başarılar diliyoruz. Bütün takımlara kazasız, belasız, adil bir yarışma diliyorum. Fenerbahçe her zaman şampiyonluğa oynamıştır, yine şampiyonluğa oynayacaktır. Takımıma güveniyorum. Son 15 seneye baktığınız zaman birinci ya da ikinci olmuştur"

        "Medya değişmeli, dedikodu değil, magazin değil, Türk sporuna katkı sağlamalı. Basının Topuk Yaylası'nda gördüklerini yorumlamasını bekliyorum. İsim vermiyorum ama buraya (Topuk Yaylası) takımlar gelecek PAF takımımıza yer bulamadık. Basın, yaptığı haberlerde tesisleri de ön plana çıkarmalı. Basına bu konuda çok iş düşüyor. Kulüpler zor durumda. Böyle giderse Fenerbahçe de dahil, bu oyuncuları göremezsiniz."

        HAZIRLIK MAÇLARI

        "Ayın 16'sında büyük bir İtalyan takımını İstanbul'a getireceğiz, sonra Roma'ya gideceğiz. Sheffield ile oynayacağımız maçın gelirini Soma'ya göndereceğiz. İran ile maç yapacağız. Chelsea ile de maç yapacağız. Son hazırlıklarını yapıyoruz. Açık ve net olarak söylüyorum, transfer yapmayacağım! Sürekli birilerini yazıyorsunuz."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ