Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İtalya seydou keita roma'da, seydou keita transfer, roma transfer, - Futbol Haberleri

        Roma Kulübü'nden yapılan açıklamada, 1 yıllık sözleşme imzalanan 34 yaşındaki Keita'nın, takımda 20 numaralı formayı giyeceği bildirildi.

        Düzenlenen basın toplantısında konuşan Keita, İtalya'da başarılı olmak istediğini belirterek, "Takım geçen yıl harika bir sezon geçirdi. Bu yıl da yapılan takviyelerle daha güçlü bir kadro oluşturuldu. Çin'de oynarken, Avrupa'ya dönerek rekabetçi futbolun içinde olmam gerektiğini düşündüm, bu nedenle buradaki kariyerime devam ediyorum. 34 yaşında olmama rağmen fiziksel olarak daha genç hissediyorum. Şimdilik 1 yıllık sözleşme imzaladık. İşler iyi gider ve iki taraf da memnun kalırsa sözleşme uzatmayı düşünebiliriz. Ancak şu an için tamamen önümüzdeki sezona konsantre olmalıyız" ifadelerini kullandı.

        Profesyonel futbol kariyerine Fransa'nın Olympique Marsilya ekibinde başlayan, daha sonra Lorient ve Lens takımlarında görev yapan Keita, İspanya'da Sevilla ve Barcelona formaları giydi. Barcelona'da kazandığı kupalarla kariyerinin zirvesine çıkan başarılı futbolcu, 2012'de Çin'in Dalian Aerbin ekibine transfer oldu. Keita geçen sezon Valencia formasıyla Avrupa'ya dönmüştü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ