Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray prandelli kadro dışı, prandelli galatasaray, prandelli avusturya kampı - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR

        Galatasaray’da çok sert esmeye başlayan Cesare Prandelli rüzgarının artarak devam etmesi bekleniyor...

        Bugün başlayacak olan Avusturya kampı öncesinde, başta kaptan Sabri Sarıoğlu olmak üzere 10 futbolcunun biletini kesen İtalyan çalıştırıcı, kadro sayısını düşürmek için bir grup oyuncuyla daha yollarını ayıracak.

        30 kişiden oluşan kadroya altyapıdan 6 oyuncu dahil eden Prandelli’nin özellikle Nordin Amrabat ve diğer genç futbolcular konusunda nasıl bir karar vereceği merak ediliyor.

        Bu oyuncular, Avusturya’da gösterecekleri performansla bir anlamda kendi kaderlerini çizecek.

        İZİNLİLER DÖNÜYOR

        Öte yandan sezonun bitmesinin ardından A Milli Takım’ın yaptığı kampa katılan Selçuk, Burak, Hakan, Olcan, Dünya Kupası’nda mücadele eden Muslera ve Chedjou ile Melo’nun yanı sıra rehabilitasyon süreci devam eden Aydın da kampa katılacak.

        Hollanda ile Dünya Kupası’nda yarı final heyecanı yaşayan ve sakatlığı nedeniyle üçüncülük maçında forma giyemeyen Sneijder ise ağustos ayının ortasında takıma dahil olacak.

        AVUSTURYA’DA 3 MAÇ

        Sarı-Kırmızılı takımın, Avusturya 1. Lig ekiplerinden Lask Linz ile yarın yapılması planlanan hazırlık karşılaşması iptal edilirken; Almanya’nın Bayer Leverkusen ekibiyle 19 Temmuz’da oynanacağı açıklanan mücadelenin de iptal edilebileceği konuşuluyor.

        21 Temmuz’da Avusturya 3. Lig ekiplerinden Vorwarts Steyr ile karşılaşacak olan Aslan, 23 Temmuz’da ise Viyana’da Avusturya’nın Rapid Wien ekibiyle bir hazırlık maçı oynayacak.

        10 FUTBOLCU YOK

        Cesare Prandelli’nin neşteri vurduğu 10 futbolcu, hazırlık kampına götürülmeyecek. Sabri Sarıoğlu’nun yanı sıra Gökhan Zan, Emmanuel Eboue, Dany Nounkeu, Yiğit Gökoğlan, Engin Baytar, Lucas Ontivero, Sercan Yıldırım ve yeni transfer Kaan Baysal ile devre arasından itibaren takımla çalışan Endoğan Adili kamp kadrosunda yer almayacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ