Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Diego Fenerbahçe, Fenerbahçe taktik, Fenerbahçe kadro - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR / Ahmet Selim KUL

        Fenerbahçe’de önümüzdeki sezon için teknik direktör Ersun Yanal, B hatta C planlarını hazırlıyor. Yeni sezon çalışmalarına bugün Samandıra’da başlayacak olan Sarı-Lacivertliler, yarın ise Topuk Yaylası’na geçip hazırlıklarını sürdürecek. Burada Yanal’ın klasik sezon başı çalışmalarının yanı sıra yeni taktiksel dizilişler üzerinde de durulacak. Özellikle devre arasında Sow ve Emenike’nin Afrika Kupası’na gidecek olması sebebiyle 2. yarıda sıkıntı yaşamak istemeyen Yanal, Diego’nun da gelmesiyle genelde oynattığı 4-3-3’ün dışında 4-2-3-1, 4-4-1-1, 4-2-1-3 gibi dizilişler için de takımı Topuk Yaylası’nda hazırlayacak.

        ALPER ‘JOKER’ OLACAK

        Diego Ribas’ın takıma katılmasıyla tam anlamıyla bir 10 numaraya kavuşan Sarı-lacivertliler, böylelikle hücum hattına da güç katmış oldu. Rakip ceza sahasında oynamayı tercih eden Ersun Yanal, geçtiğimiz yıl eksik gördüğü orta saha oyuncularının skor katkısını da artırmayı planlıyor. Yanal’ın klasik taktik dışında Diego’ya göre bazı dizilişler deneyeceği, ayrıca bu sezon Alper’i tam bir joker olarak kullanacağı öğrenildi. Alper’i bu sezon orta sahanın yanı sıra sağ ve sol önde daha sık kullanacak olan Yanal, ayrıca devre arasında 1 forvet takviyesi yapılması için yönetime şimdiden rapor verdi.

        PİYANGO KİME VURACAK?

        Diego Ribas’ın transferi ve önümüzdeki sezon yabancı sayısında uygulanacak olan 5+3 kuralı nedeniyle Fenerbahçe’de kimin kulübeye gideceği de merak konusu... Normal şartlarda Diego, Kuyt, Emenike ve Sow dörtlüsünden vazgeçmeyecek gibi görünen teknik direktör Ersun Yanal, iki Portekizli’den Meireles veya Alves’ten birini kulübeye çekecek. Bunun yanı sıra Webo da yine Yanal’ın yanında oturacak isimlerden biri olacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ